Social Impact Factory Amsterdam Kauwgomballenfabriek

Social Impact Factory Kauwgomballenfabriek

SIF Kauwgomballenfabriek

In het najaar van 2023 openen we onze derde locatie, nu in Amsterdam! De perfecte uitvalsbasis aan de rand van de stad: gunstig gelegen binnen de ring vlakbij de A2, A9 en de A10 en goed bereikbaar met openbaar vervoer. Dit prachtige industriële pand van 1.300 m2 en drie etages kent veel ruimte en veel daglicht. Voor jouw flexibele werkplek tot een eigen kantoorruimte. En voor vergaderen met je team tot events met grote groepen. Bij ons in de 'Kauwgomballenfabriek' kun je terecht voor het volgende:


- 10 vergaderruimtes van 4 tot 30 personen
- 50 werkplekken, zowel flexibel als vast
- grote centrale ontvangst voor events, borrels en walking dinners tot 100 personen
- diverse eigen offices met 4 tot 8 werkplekken


De perfecte uitvalsbasis, dichtbij de stad en toch voor iedereen goed bereikbaar. Bovendien kun je een verblijf leuk combineren met padellen bij Peakz Padel aan de overzijde.


Boek nu vooruit met 10% korting, mail naar kauwgomballenfabriek@socialimpactfactory.com

Over deze monumentale locatie

Plattegrond Kauwgomballenfabriek

Het gebouw van Social Impact Factory Amsterdam is onderdeel van het grotere complex de Kauwgomballenfabriek. De naam is afkomstig van de allereerste kauwgomfabriek in Nederland. De broers Jules en Robert Markus begonnen de fabriek in 1948 onder de naam ‘Maple Leaf’. De naam is een eerbetoon aan de Canadezen die niet alleen ons land hebben bevrijd, maar ook het product kauwgom in Nederland hebben geïntroduceerd. De broers zagen veel potentie in het concept van kauwgom. Bekende merken als Sportlife produceerden hun kauwgom in deze fabriek. De fabriek is na vele succesvolle jaren in 2003 gesloten en het hele gebied werd in 2008 getransformeerd. Met de Social Impact Factory vestigen wij ons vanaf het najaar 2023 in het voormalige lab in Amsterdam. Een passender historie van de Kauwgomballenfabriek hadden wij ons niet kunnen wensen!

 

Wil je meer lezen over onze andere locaties? Klik hier om het bijzondere verhaal van locatie Aan de Gracht te lezen.

 

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom onze nieuwe locatie ‘Kauwgomballenfabriek’? Volg ons dan op LinkedIn en Instagram.

Social Impact Factory Aan de Gracht Utrecht Vergaderen

Direct online reserveren