Social Impact Factory de Kauwgomballenfabriek Amsterdam

Dit zijn onze partners

Maak kennis met onze partners

Samen met partners van de Social Impact Factory maken we werk van het oplossen van maatschappelijke uitdagingen. Organisaties die structureel bijdragen aan het vergroten van de activiteiten van de Social Impact Factory zijn onze strategische partners. Deze partners helpen met het vergroten van ons netwerk en activiteiten om meer betrokkenheid bij sociaal ondernemerschap te realiseren.


Onze kennispartners zijn organisaties die inhoudelijk bijdragen aan de kennis binnen de Social Impact Factory. Samen met ons organiseren zij evenementen, werken mee met onze projecten en bieden advies aan ons netwerk. Samen maken we sociaal ondernemerschap het nieuwe normaal.


Wil je ook partner worden van de Social Impact Factory? Neem dan contact met ons op.

Strategische partners

Word ook partner

Duurzame partners

Word ook partner

Kennispartners

Word ook partner

Samenwerken

Onze centrale locatie is de perfecte plek om mensen samen te brengen. Of het nu gaat om vergaderen dicht bij Utrecht Centraal station, of als centraal gelegen evenementenlocatie in Utrecht, de Social Impact Factory is dé hotspot voor sociaal ondernemerschap.

 

Hier komen startups, scale-ups, corporates en (semi-) publieke instellingen bij elkaar om samen te werken aan vernieuwende oplossingen voor hedendaagse vraagstukken. Uiteenlopende organisaties en ondernemers met een belangrijk gemeenschappelijk doel: ze willen allen impact maken met hun onderneming.

 

Kom vergaderen in Utrecht in één van onze 13 vergaderzalen of maak gebruik van onze coworking space en boek een flexwerkplek in Utrecht.

 

Wil je een keer langskomen om kennis te maken? Dat kan! Maak vrijblijvend een afspraak met ons, we vertellen je graag alles over de Social Impact Factory en wat de mogelijkheden zijn voor jou. 

 

Wil jij met projecten aan de slag?