Online vergaderen | Online meeting
Online vergaderen en professionele sprekers

Aanvullende diensten

Meer dan werkplekken en vergaderzalen

Professionele ondersteuning voor een succesvolle bijeenkomst

De Social Impact Factory is met de centrale ligging vlakbij het Centraal Station bij uitstek geschikt voor evenementen in Utrecht en een perfecte vergaderlocatie in Utrecht. Toch is het vaak zo dat niet iedereen fysiek aanwezig kan zijn bij de bijeenkomst. 


Online vergaderen biedt hierbij uitkomst. Met onze Virtual Meeting Service bieden wij de middelen om jouw vergadering met deelnemers op afstand tot een succes te maken. 


Wil je vergaderen in Utrecht en zoek je een professionele spreker of facilitator die jouw vergadering, workshop of evenement in goede banen leidt? Een professional die zorgt dat de bijeenkomst goed verloopt en alle deelnemers betrokken zijn? Social Impact Factory Utrecht beschikt over een breed netwerk aan interessante sprekers en facilitators. 


Een aantal bekende sprekers uit ons netwerk zijn:


Bob Hutten - Hutten & VerspillingsfabriekBartel Geleijnse - The Colour KitchenKees Klomp - Thrive Institute


Chantal Engelen - KromkommerMireille Geijssen - I-did


 

Extra services

Bekijk het aanbod

Virtual Meeting Services
Spreker
Online vergaderen
Sprekers en facilitators

Virtual meeting service

Kan niet iedereen bij de vergadering aanwezig zijn? Dan biedt online vergaderen uitkomst. Met onze Virtual Meeting Service zorgen wij, samen met onze vaste technicus, dat jouw vergadering, presentatie of lezing op afstand kan plaatsvinden.

 

Zelf nodig je een aantal (of alle) deelnemers online uit en zorg je dat iedereen op het juiste moment en op de goede manier is ingelogd, wij helpen je met beeld en geluid.

 

Twijfel je over wat de beste oplossing voor jouw bijeenkomst is? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We vertellen je graag meer.

Net dat beetje extra

Social Impact Factory beschikt over een breed netwerk aan interessante sprekers of workshop facilitators om jouw bijeenkomst in de goede banen te leiden. 

 

Samen met onze partners, waaronder Kirkman Company, Purpose Day en Maatschapwij & SDG house. beschikken we over inhoudelijke begeleiders voor elk relevant duurzaam of sociaal thema.

 

Een workshop facilitator of professionele spreker boek je al vanaf €250,-*  voor een dagdeel. 

 

 

*Genoemde prijzen zijn ex btw.

Tips & tricks

Online vergaderen

Bij online vergaderen geldt dat een goede voorbereiding het halve werk is. Graag delen we een aantal tips die helpen de online vergadering  een succes te maken. Of je nu met Zoom, Teams, Skype of Whereby werkt. 

 

Welke functies heb je nodig?

Iedere vergadertool beschikt over een scala aan functionaliteiten. Van whiteboards tot chats en breakout rooms. Het is goed om van tevoren te bepalen wat je wilt gaan doen, zodat je de tool goed kunt instellen en je zelf ook goed weet hoe het werkt. Zo kun je de deelnemers tijdens de vergadering goed helpen. 

 

Zorg dat alle deelnemers de juiste tools hebben geinstalleerd.

Veel mensen gebruiken tegenwoordig een eigen laptop of computer op het werk (BYOD). Verifieer voorafgaand aan de meeting of iedereen de juiste tools heeft geïnstalleerd en er ook mee kan werken.

 

Deel de juiste links van tevoren

Voor online vergaderen heb je een link nodig. Stuur daarom vanuit de tool zelf een uitnodiging naar de deelnemers, waar de link meteen instaat. Zo hoeven ze alleen maar de afspraak in hun agenda te openen en op de link te klikken. 

 

Check beeld en geluid

Ben je bij de Social Impact Factory om jouw online vergadering te hosten? Kom dan op tijd naar de vergaderruimte zodat we je kunnen helpen met het installeren van de virtual meeting service, als je deze geboekt hebt. 

 

Netwerk Social Impact Factory |
Vaste- en flexwerkplekken

Boek jouw werkplek in Utrecht