Social Impact Factory de Kauwgomballenfabriek Amsterdam

De Kauwgomballenfabriek: dit moet je weten

In dit nieuwsbericht gaan wij je alles vertellen over wat jij moet weten over onze nieuwste locatie in Amsterdam: De Kauwgomballenfabriek. Met als belangrijkste info: wanneer gaat De Kauwgomballenfabriek officieel open?

Lisanne Klaessen
Team SIF
Social Impact Factory de Kauwgomballenfabriek Amsterdam

Je hebt waarschijnlijk in de afgelopen weken voorbij zien komen dat wij binnenkort onze locatie openen in Amsterdam. In dit nieuwsbericht gaan wij je alles vertellen over wat jij moet weten over De Kauwgomballenfabriek. Wanneer openen wij deze locatie? Welke mogelijkheden biedt De Kauwgomballenfabriek voor jou? Hoe maak jij gebruik van deze mogelijkheden? Lees snel verder…

Kantoorruimtes in De Kauwgomballenfabriek

Ben je op zoek naar een eigen, gemeubileerde kantoorruimte in Amsterdam? Dan is het mogelijk om vanaf maandag 11 december 2023 een office space te huren in De Kauwgomballenfabriek. De kantoren in De Kauwgomballenfabriek bevinden zich op de tweede verdieping van het pand. We stellen twee ruimtes van 24m2 (voor 4 personen) en één ruimte van 47m2 (voor 8 personen) beschikbaar. Met de andere office members deel je een gezamenlijke ruimte waar je kunt werken, bellen of pauze kunt nemen. Tevens heb je ook directe toegang tot het dakterras.

Social Impact Factory de Kauwgomballenfabriek Amsterdam

Wil je meer weten over ons Office Membership? Klik dan hier. Voor vragen kun je ons mailen naar kauwgomballenfabriek@socialimpactfactory.com

Over de werkplekken en vergaderzalen

Ben je eerder op zoek naar een flexibele werkplek of een inspirerende vergaderzaal? Dan ben je van harte welkom bij Social Impact Factory Amsterdam vanaf maandag 11 december 2023. Op de begane grond bevinden zich de bureaus voor de Flex Members. Heb je geen membership? Dan kun je deze hier aanvragen. Ook zonder membership kun je gebruik maken van onze flexwerkplekken dankzij onze Factory Credits. Bestel deze hier.

Social Impact Factory de Kauwgomballenfabriek Amsterdam

Naast de flexwerkplekken vind je twee vergaderzalen van 71 m2 en 47 m2. Verder is in het midden van de ruimte de lounge, voor ontvangst van gasten of lunch. Deze ruimte is ook geschikt voor evenementen, grotere bijeenkomsten en walking dinners tot 100 personen.

Wil jij een vergaderzaal huren? Je kunt gebruikmaken van vroegboekingskorting! Mail uiterlijk donderdag 31 december 2023 jouw aanvraag naar kauwgomballenfabriek@socialimpactfactory.com en geniet van 10% korting op jouw geboekte vergaderzaal.

Social Impact Factory de Kauwgomballenfabriek Amsterdam

Op de eerste etage van De Kauwgomballenfabriek bieden wij vijf vergaderzalen aan van 24m2 en 48m2. Tevens vind je hier ook de vaste werkplekken voor de Desk Members. Met een Desk Membership heb je je eigen bureau met bureaustoel en kluisje zonder dat je een kantoorruimte hoeft te huren. De ruimte deel je met andere Desk Members, waardoor je alsnog onder de mensen bent en andere members uit onze community kunt ontmoeten. Let op: met een Desk Membership werk je alleen vanuit deze Social Impact Factory locatie in Amsterdam. Ook op deze etage is ook een open ruimte met tafels, stoelen en banken waar je snel kunt overleggen met je collega’s of pauze kunt houden met een kop koffie of thee.

Over het pand van De Kauwgomballenfabriek

Het pand is onderdeel van het grotere complex de Kauwgomballenfabriek. De naam is afkomstig van de allereerste kauwgomfabriek in Nederland. De broers Jules en Robert Markus begonnen de fabriek in 1948 onder de naam ‘Maple Leaf’. De naam is een eerbetoon aan de Canadezen die niet alleen ons land hebben bevrijd, maar ook het product kauwgom in Nederland hebben geïntroduceerd. De broers zagen veel potentie in het concept van kauwgom. Bekende merken als Sportlife produceerden hun kauwgom in deze fabriek. De fabriek is na vele succesvolle jaren in 2003 gesloten en het hele gebied werd in 2008 getransformeerd. Met Social Impact Factory vestigen wij ons vanaf het eind 2023 in het voormalige lab. Waar vroeger werd gewerkt aan de ontwikkeling van nieuwe smaken kauwgomballen, zetten wij vandaag onze tanden in actuele maatschappelijke vraagstukken!

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom onze nieuwe locatie De Kauwgomballenfabriek? Volg ons dan op LinkedIn en Instagram.

Veelgestelde vragen

Q: Wat is het adres van De Kauwgomballenfabriek en hoe goed is de locatie te bereiken?
A: Het adres is Willem Fenengastraat 2, 1096 BN in Amsterdam. Klik hier voor de routebeschrijving.

Q: Waar kan ik met mijn auto parkeren?
A: Er zijn veel betaalde parkeerplaatsen rondom De Kauwgomballenfabriek. Het is ook mogelijk om je auto te parkeren in een overdekte parkeergarage in de buurt. Alle informatie hierover vind je in de routebeschrijving.

Q: Hoe goed is De Kauwgomballenfabriek te bereiken met OV?
A: Wij raden je aan om via station Amsterdam Amstel of Duivendrecht te reizen. Hier kun je stappen op metrolijn 54 en stap uit bij Spaklerweg. Vanaf de metrohalte is het ongeveer 10 minuten lopen naar onze locatie. Raadpleeg 9292 voor de routebeschrijving.

Q: Is deze locatie geschikt voor mindervaliden?
A: Er zijn meerdere mindervaliden parkeerplaatsen aanwezig rondom het pand. De hoofdingang is te bereiken met begeleiding. Bel hiervoor naar 020-2610482 en dan helpt ons team jou verder. Op de begane grond is een mindervalidentoilet aanwezig. Helaas is er geen lift aanwezig in het pand. Ben je een rolstoelgebruiker en wil je een vergaderzaal of werkplek boeken? Maak dan je boeking op de begane grond, zodat alle faciliteiten bereikbaar zijn voor jou.

Social Impact Factory Aan de Gracht Utrecht Vergaderen

Direct online reserveren