Vacature: Flex Host, Amsterdam

Social Impact Factory zoekt een Host die flexibel in te zetten is op basis van een 0 uren contract voor locatie Amsterdam. Perfect om te combineren met een studie of andere verplichtingen!

Carlijn Grinwis
Team SIF

Omschrijving functie: Flex Host, op basis van 0 uren, locatie Amsterdam
Start functie: per direct

Functieomschrijving

Als host ben jij het eerste aanspreekpunt van onze gasten en members. Door jouw gastvrijheid en hulp ontbreekt het hen aan niets. Jouw taak is om het bezoek aan onze locaties zo aangenaam te maken dat iedereen terug wil komen en een wandelend visitekaartje voor de Factory wordt. Naast het ontvangen van onze gasten en members, zorg je ervoor dat evenementen en vergaderingen verlopen zoals afgesproken met de gast. Samen met collega’s ondersteun je de missie om de beweging naar sociaal ondernemerschap te versnellen.

Over Social Impact Factory

Social Impact Factory is de fysieke hotspot voor sociaal ondernemerschap met twee locaties in Utrecht en één in Amsterdam. Al onze locaties zijn hotspots voor iedereen die wil komen ontmoeten, werken en vergaderen. Dat combineren we met een divers aanbod aan evenementen met focus op sociale en duurzame ontwikkelingen. Met een gezellig team in een dynamische omgeving zorgen wij dat we samenwerkingen stimuleren en verbindingen leggen tussen overheid, bedrijven en burgers om zo de beweging richting een duurzame maatschappij te versnellen. Zie meer informatie op socialimpactfactory.com.

B Corporation
Social Impact Factory is sinds maart 2022 een B Corporation. B Corporations (Bcorp) zijn bedrijven die door B Lab zijn geverifieerd om te voldoen aan hoge normen op het gebied van sociale en milieuprestaties, transparantie en aansprakelijkheid. Bij ons staat sociaal ondernemerschap centraal en willen wij laten zien dat maatschappelijke doelstellingen hand in hand gaan met economische doelstellingen, oftewel ‘using business as a force for good’.

Verantwoordelijkheden

 • Zorgdragen voor een unieke, originele gastbeleving
 • Gasten ontvangen en begeleiden naar de ruimtes
 • Aanspreekpunt voor gasten tijdens de bijeenkomst
 • Banqueting werkzaamheden zoals koffieautomaten bijvullen en schoonmaken, klaarzetten en opruimen van lunches en borrels etc.
 • Vaatwassers uit- en inruimen
 • Assisteren bij het klaarzetten van ruimtes voor de volgende dag wanneer nodig

Profiel

 • Servicegericht en gastvrij
 • Stressbestendig en zelfstandig
 • Nauwkeurig en secuur kunnen werken
 • Beheersing van de Nederlandse taal
 • Affiniteit met sociaal ondernemerschap is een pré

Aanbod

Deze functie biedt de perfecte mogelijkheid om jouw skills te verbeteren en je netwerk in de ondernemers en/of impact wereld te vergroten. De werktijden variëren van ‘s ochtends vroeg vanaf 08:00 uur, tot in de avond, vanaf 17:00 uur tot maximaal 22:00 uur of in het weekend. Een shift bestaat uit minimaal 3 aaneengesloten uren en wij laten je weten wanneer er shifts beschikbaar zijn zodat jij kan kijken wat er in je planning past. Dit kan last minute zijn of 2 maanden vooruit. Ook als je bijvoorbeeld alleen in de avonden zou kunnen, moedigen we je aan om te reageren. 

Het uurtarief bedraagt €15,- bruto incl. vakantiegeld.  Daarnaast ben je welkom om gratis gebruik te maken van onze flexwerkplekken op dagen dat je niet werkt (ter waarde van €30,- per dag). Ideaal om te combineren met een studie of andere werkzaamheden!

Proces

Ben je enthousiast geworden? E-mail ons jouw CV en motivatiebrief naar carlijn@socialimpactfactory.com, dan nemen wij contact met je op! Als het een match is, vragen we je om een uurtje langs te komen op locatie om ingewerkt te worden voordat we je inplannen.

Bij Social Impact Factory zetten we ons in om een diverse, gelijke en inclusieve organisatie te zijn. We verwachten dezelfde inzet terug van een nieuwe collega.

Maak kennis met ons netwerk