Vacature: Stagiair, Utrecht/Amsterdam

Social Impact Factory zoekt een stagiair voor onze locaties in Utrecht en/of Amsterdam!

Carlijn Grinwis
Team SIF

Omschrijving functie: Stagiair Facilitair Leidinggevende MBO niveau 4,  locatie Utrecht en/of Amsterdam

Functieomschrijving

Als stagiair ben jij het eerste aanspreekpunt van onze gasten en members. Door jouw gastvrijheid en hulp ontbreekt het hen aan niets. Jouw taak is om het bezoek aan onze locaties zo aangenaam te maken dat iedereen terug wil komen en een wandelend visitekaartje voor de Factory wordt. Naast het ontvangen van onze gasten en members, zorg je ervoor dat evenementen en vergaderingen verlopen zoals afgesproken met de gast. Samen met collega’s ondersteun je de missie om de beweging naar sociaal ondernemerschap te versnellen.

Over Social Impact Factory

Social Impact Factory is de fysieke hotspot voor sociaal ondernemerschap met twee locaties in Utrecht en één in Amsterdam. Drie unieke plekken voor iedereen die wil komen ontmoeten, werken en vergaderen. Dat combineren we met een divers aanbod aan evenementen met focus op sociale en duurzame ontwikkelingen. Met een gezellig team in een dynamische omgeving zorgen wij dat we samenwerkingen stimuleren en verbindingen leggen tussen overheid, bedrijven en burgers om zo de beweging richting een duurzame maatschappij te versnellen. Zie voor meer informatie op socialimpactfactory.com

B Corporation
Social Impact Factory is sinds maart 2022 een B Corporation. B Corporations (B Corp) zijn bedrijven die door B Lab zijn geverifieerd om te voldoen aan de hoge normen op het gebied van sociale en milieuprestaties, transparantie en aansprakelijkheid. Bij ons staat sociaal ondernemerschap centraal en willen wij laten zien dat maatschappelijke doelstellingen hand in hand gaan met economische doelstellingen, oftewel ‘using business as a force for good’. 

Verantwoordelijkheden:

 • Zorgdragen voor een unieke, originele gastbeleving
 • Gasten ontvangen en begeleiden naar de ruimtes
 • Aanspreekpunt voor gasten tijdens de bijeenkomst
 • Banqueting werkzaamheden zoals koffiemachines bijvullen en schoonmaken, klaarzetten en opruimen van lunches en borrels etc.
 • Vaatwassers uit- en inruimen
 • Assisteren bij het klaarzetten van ruimtes voor de volgende dag wanneer nodig


Profiel:

 • Servicegericht en gastvrij
 • Stressbestendig en zelfstandig
 • Nauwkeurig en secuur kunnen werken
 • Beheersing van de Nederlandse taal
 • Affiniteit met sociaal ondernemerschap is een pré


Aanbod:

Deze functie biedt de perfecte mogelijkheid om jouw skills te verbeteren in the hospitality sector en je netwerk in de impact wereld te vergroten. De werktijden variëren van ‘s ochtends vanaf 08:00 uur tot in de avond  18.00 uur met af en toe uitloop naar 19.00 uur indien er een reservering is. 

Proces
Ben je enthousiast geworden? E-mail ons jouw CV en motivatiebrief naar carlijn@socialimpactfactory.com, dan nemen wij contact met je op! 

Bij Social Impact Factory zetten we ons in om een diverse, gelijke en inclusieve organisatie te zijn. We verwachten dezelfde inzet terug van een nieuwe collega. 

Maak kennis met ons netwerk