EVENT | Impact Fair 2024

De Impact Fair is de grootste Impact Experience van Europa. Een interactieve multimediale belevenis van impactvolle voorbeelden. Voor iedereen die op een positieve manier wil bijdragen en op zoek is naar inspiratie! Ontdek, voel & ervaar wat jij morgen anders kan doen. Samen maken we de wereld van verschil. Kom langs op 4, 5 of 6 april in de Koninklijke Jaarbeurs in Utrecht!

Locatiemanager
Auteur

De Impact Fair is de grootste Impact Experience van Europa. Een interactieve multimediale belevenis van impactvolle voorbeelden. Voor iedereen  die op een positieve manier wil bijdragen en op zoek is naar inspiratie! Ontdek, voel & ervaar wat jij morgen anders kan doen. Ontdek de Escape Room van Free a Girl, de unieke VR experience van Spacebuzz, de 7 meter hoge klimmuur van Solidaridad, de karaokebar van Omroep Zwart of het real life Follow The Money. Er zijn 9 podia met masterclasses, lanceringen, inspiratie en concrete handvatten om aan de slag te gaan. Ontdek de 100 exposanten, 100+ sprekers en samen maken we de wereld van verschil.

Kom langs op 4, 5 of 6 april in de Koninklijke Jaarbeurs in Utrecht! Boek je ticket via deze website en gebruik onze code voor 50% korting op je toegangskaart: SIF-456-50

Maak kennis met ons netwerk