Nieuw bestuurslid projectenteam SIF (stichting)

Het projectenteam (de stichting) heeft een nieuw bestuurslid. Sinds november is Jenny van den Boogaard onderdeel van het bestuur.

Annemiek Temming
Team Projects
Stichting Social Impact Factory Annemiek Temming

Wij verwelkomen Jenny van den Boogaard als nieuw bestuurslid van de stichting. Per 14 november 2022 volgt zij Monique Vering op als secretaris van het bestuur.

Jenny is eigenaar van haar eigen onderneming, waar ze als coach en consultant organisaties, leiders en individuen begeleidt. Daarvoor werkte ze als Principal Consultant bij Kirkman Company en voor maatschappelijke organisaties en programma’s.

Jenny is co-ontwikkelaar van een masterclass Vrouwelijk Leiderschap en treedt als spreker op over onder andere ‘nieuw leiderschap’. Jenny gelooft in ondernemerschap vanuit waarde, verbinding, bewustzijn, vertrouwen en authenticiteit.

Guido Braam, voorzitter van het bestuur van de stichting SIF: “Wij zijn verheugd dat Jenny is toegetreden tot het bestuur, zij heeft als ad interim directeur in 2020 een belangrijke rol gespeeld in de opbouw van onze stichting zoals deze nu is. Naast haar verbindende kwaliteiten en organisatorische kennis, gaat haar ervaring en betrokkenheid ten aanzien van sociaal ondernemerschap en gelijke kansen ons helpen bij de toekomstplannen van de Social Impact Factory

Meer weten over de projecten van SIF? Klik dan hier.

Our booking system