vacature medewerker sales utrecht social impact factory

Vacature: Medewerker Sales (32-40 uur)

Word per direct onze Mederwerker Sales bij Social Impact Factory (32-40 uur)

Carlijn Grinwis
Team SIF
vacature medewerker sales utrecht social impact factory

Omschrijving functie:  Medewerker Sales, 32-40 uur, Utrecht
Sluitingsdatum vacature: 16 juni 2024
Start functie: per direct / in overleg

Over Social Impact Factory

Social Impact Factory is een fysieke hotspot voor sociaal ondernemerschap met twee locaties in Utrecht, Vredenburg en Aan de Gracht, en één in Amsterdam, de Kauwgomballenfabriek. Ondernemers huren hier een werkplek, kantoor en/of een vergaderruimte en er is een divers aanbod aan evenementen met een focus op sociale en duurzame ontwikkelingen. Met een gezellig  team in een dynamische omgeving zorgen wij dat we samenwerkingen stimuleren en verbindingen leggen tussen overheid, bedrijven en burgers om zo de beweging richting een duurzame maatschappij te versnellen. Zie meer informatie op socialimpactfactory.com.

B Corporation

Social Impact Factory is sinds maart 2022 een B Corporation (Bcorp). B Corporations zijn bedrijven die door B Lab zijn geverifieerd om te voldoen aan hoge normen op het gebied van sociale en milieuprestaties, transparantie en aansprakelijkheid. Bij ons staat sociaal ondernemerschap centraal en willen wij laten zien dat maatschappelijke doelstellingen hand in hand gaan met economische doelstellingen, oftewel ‘using business as a force for good’. 

Functieomschrijving en taken

Wil jij de drijvende kracht zijn achter de groei van onze vergaderlocaties in Utrecht en Amsterdam? Bij Social Impact Factory zoeken we een gedreven en gepassioneerde teamspeler met een hart voor sociaal ondernemerschap!

Als onderdeel van ons groeiende bedrijf bieden we jou fantastische kansen voor persoonlijke ontwikkeling. Met onze ambitie om verder te groeien, krijg jij de unieke kans om jezelf te ontplooien binnen ons bedrijf en het sales team. Ervaring met locatieverhuur is een pré, maar geen vereiste. Deze functie is per direct beschikbaar.

Verantwoordelijkheden:

 • Laat jouw organisatietalent zien door de opvolging, verwerking en voorbereiding van reserveringsaanvragen te coördineren.
 • Betreed de frontlinie en wees het telefonische aanspreekpunt voor onze gasten, waarbij je jouw klantgerichte aanpak en empathie inzet.
 • Ontvang en begeleid potentiële gasten/huurders tijdens locatiebezoeken en overtuig hen van de unieke meerwaarde van onze locaties.
 • Voel de energie van (grote) evenementen en coördineer deze in nauwe samenwerking met onze gasten, waarbij je jouw organisatorische vaardigheden en creatieve oplossingsgerichtheid tot uiting brengt.
 • Streef naar perfectie tijdens wekelijks overleg met onze horecapartner om de boekingen door te spreken en te optimaliseren.
 • Ondersteun het sales team met jouw scherpe inzichten en assisteer bij facturatie en aftersales om de beste service te garanderen.
 • Spring bij waar nodig, zoals het ontvangen van gasten, en draag bij aan de warme en gastvrije sfeer van onze locaties.

Profiel

 • Laat jouw sprankelende persoonlijkheid zien met uitstekende communicatieve vaardigheden, flexibiliteit en een flinke dosis zelfstandigheid.
 • Straal nauwkeurigheid, klantgerichtheid en oog voor detail uit, waardoor gasten zich direct welkom voelen.
 • Wees niet bang om zakelijk te denken, maar laat jouw hart voor maatschappelijke doelen spreken en omarm de filosofie van Bcorp ‘Business as a force for good’.
 • Ervaring in sales en locatieverhuur is een pluspunt, maar bovenal ben jij een gepassioneerde en leergierige teamspeler.
 • Beheersing van Nederlands en Engels is een must, zowel in spraak als geschrift.
 • Woon bij voorkeur in Utrecht of omgeving, zodat je volledig kunt opgaan in de bruisende vibe van onze locaties.

Aanbod

 • Betreed een levendige omgeving in het hart van Utrecht, op 2 verschillende locaties die jouw creatieve geest voeden en uitdagen.
 • Laat jouw ideeën en initiatieven de vrije loop binnen ons dynamische team, waarbij je de ruimte krijgt om te groeien en te bloeien.
 • Ervaar de kracht van teamwork tijdens onze gezellige teamuitjes en borrels, waarbij je jouw netwerk in de impact wereld verder uitbouwt.
 • Geniet van een 32- of 40-urige werkweek op locatie, met een marktconform salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals reiskostenvergoeding en pensioenopbouw.

Proces

Ben je klaar om jouw stempel te drukken op de wereld van sociaal ondernemerschap? Stuur dan jouw CV en motivatiebrief voor 16 juni naar carlijn@socialimpactfactory.com , en laat ons weten waarom jij de perfecte aanvulling bent op ons team!

Bij Social Impact Factory Utrecht streven we naar een diverse, gelijke en inclusieve organisatie. We verwachten dezelfde passie en toewijding van jou als nieuwe collega. Durf jij de uitdaging aan?

Maak kennis met ons netwerk