Nieuw bestuurslid van projectenteam SIF

SIF verwelkomtJenny van den Boogaard als nieuw bestuurslid van de stichting. Ze volgt Monique Vering op als secretaris van het bestuur.

Lisanne Klaessen
Team SIF

Het projectenteam van Social Impact Factory (een stichting) verwelkomt Jenny van den Boogaard als nieuw bestuurslid van de stichting. Per 14 november 2022 volgt zij Monique Vering op als secretaris van het bestuur.

Jenny is eigenaar van haar eigen onderneming Jenny van den Boogaard, waar ze als coach en consultant organisaties, leiders en individuen begeleidt. Daarvoor werkte ze als Principal Consultant bij Kirkman Company en voor maatschappelijke organisaties en programma’s. 

Jenny is co-ontwikkelaar van een masterclass Vrouwelijk Leiderschap en treedt als spreker op over onder andere ‘nieuw leiderschap’. Jenny gelooft in ondernemerschap vanuit waarde, verbinding, bewustzijn, vertrouwen en authenticiteit.

Guido Braam, voorzitter van het bestuur van de stichting SIF: “Wij zijn verheugd dat Jenny is toegetreden tot het bestuur, zij heeft als ad interim directeur in 2020 een belangrijke rol gespeeld in de opbouw van onze stichting zoals deze nu is. Naast haar verbindende kwaliteiten en organisatorische kennis, gaat haar ervaring en betrokkenheid ten aanzien van sociaal ondernemerschap en gelijke kansen ons helpen bij de toekomstplannen van de Social Impact Factory”

Jongerenprogramma's The Next Generation programma

De volgende generatie impactmakers