De SDG Action Week

Verandering begint met actie. Daarom is het thema voor de SDG Action Week dit jaar Act Together Now. Tijdens het grootste SDG-evenement van Nederland - van 21 tot 27 september 2023 - komen wij in actie om de wereld te veranderen. En daar hebben we iedereen bij nodig. Begin klein en maak het groot. Of begin meteen groot. Hoe dan ook: blijf in actie komen en verander de wereld!

Locatiemanager
Auteur

Verandering begint met actie. Daarom is het thema voor de SDG Action Week dit jaar Act Together Now. Tijdens het grootste SDG-evenement van Nederland – van 21 tot 27 september 2023 – komen wij in actie om de wereld te veranderen. En daar hebben we iedereen bij nodig. Begin klein en maak het groot. Of begin meteen groot. Hoe dan ook: blijf in actie komen en verander de wereld!

Deel ook je duurzame acties en maak kans op de SDG Award 2023

Act Together Now is meer dan een slogan, het is de start van onze campagne om zoveel mogelijk van jullie duurzame acties en initiatieven te verzamelen en verspreiden om elkaar te inspireren en motiveren. Alleen samen kunnen we een betere wereld creëren en nu we halverwege de levensduur van de SDG’s zijn, is dit het moment om te laten zien wat een enorme spierkracht we samen hebben.

Deel via het formulier hieronder hoe jouw actie of je organisatie/stichting/bedrijf (of idee) positieve impact hebt gemaakt. De meest inspirerende verhalen en initiatieven krijgen een mooie plek op onze site, nieuwsbrief en socials, en iedere aangemelde actie maakt automatisch kans om dit jaar een SDG Award te winnen tijdens ons hoofdevenement op 26 september in Amsterdam. Meld je event hier aan.

Ook worden er tijdens de SDG Action Week events in Social Impact Factory georganiseerd. Houd onze website en socials in de gaten voor updates.

Benieuwd naar de SDG Action Week 2022? Kijk hier

Act Together Now

Maak kennis met ons netwerk