Mensen op de banken in de Social Lounge
Over ons

DIt is ons team

Ons team

Maak kennis met het team van de Social Impact Factory

Het team van de Social Impact Factory bestaat uit een gedreven groep professionals.  Gezamenlijk beheren zij onze locatie en geven zij invulling aan onze projecten. Vind hieronder het overzicht van alle team members.

Alle team members

Join the team
Team Projecten

Hedda Fleerakkers

Met The Next Generation motiveer ik jongeren aan om positieve impact te maken vanuit hun eigen kracht en talent. Ik help ze hier de eerste stappen in te zetten.

Contact mij!
Team Utrecht

Nihal Gezdi

Ik ontvang de gasten bij Social Impact Factory en zorg dat het hen aan niets ontbreekt. Kwaliteit vind ik belangrijk en ik heb veel oog voor detail.

Contact mij!
Team Utrecht

Diana van Hees

Pietje precies met gevoel voor humor, ik ben graag bezig met het aanjagen van mensen om dingen gedaan te krijgen. Cijfers vind ik leuk en leer nog elke dag!

Contact mij!
Team Utrecht

Carlijn Grinwis

Down to earth, gastvrij, overzicht houdend en flexibel; met die eigenschappen samen met mijn teamgenoten Social Impact Factory op de kaart zetten als dé hotspot voor sociaal ondernemerschap.

Contact mij!
Team Social Impact Factory - Miriam Frantzen
Team Projecten

Miriam Frantzen

Met The Next Generation inspireer en activeer ik jongeren aan om maatschappelijke impact te maken met sociaal ondernemerschap. Ik coach en ondersteun hen hierbij.

Contact mij!
Team Projecten

Monique Hoed

Versterker van het netwerk, organisator van meet & greets en impact consults. Ik ben ook vraagbaak voor sociaal ondernemers over onze diensten en breng daarnaast structuur aan in onze manier van werken.

Contact mij!
Team Projecten

Krispijn Bertoen

Ik ben eindverantwoordelijk voor alle projecten en programma’s van de Social Impact Factory. Ben jij benieuwd hoe je als organisatie of ondernemer met ons de beweging naar sociaal ondernemerschap kunt versnellen?

Contact mij!
Team Utrecht

Marit Merkus

Gek op communicatie, verbinding, Doe de dingen graag met aandacht.

Contact mij!
Team Projecten

Marit Schouten

Kansen spotten, impact definiëren en projecten om de impact van organisaties te vergroten.

Contact mij!
Team Social Impact Factory - Anneke Fijlstra
Team Utrecht

Anneke Fijlstra

Oplossingsgericht en meedenkend. Voor jouw evenement help ik alles tot in de puntjes te regelen.

Contact mij!
Team Social Impact Factory - Bunga Uijterwaal
Team Utrecht

Bunga Uiterwaal

Ik werk met plezier, vind het leuk om voor een gezellige sfeer te zorgen. Ik ga klantvriendelijk met de gasten om en sta klaar om hun vragen te beantwoorden. Samen met mijn collega’s zorg ik voor een optimale beleving voor onze gasten.

Contact mij!
Team Projecten

Anne Vermeulen

Ik regel alle financiële en administratieve zaken rondom onze projecten. Vanuit mijn functie ben ik met veel plezier op de hoogte van al onze projecten, ik geloof namelijk erg in de kracht van sociaal ondernemerschap om de wereld duurzamer en liever te maken.

Contact mij!
Team Utrecht

Jurjen de Vries

Ik wil sociaal ondernemerschap stimuleren door mijn kennis over technologie te delen. Dit doe ik o.a. via Permanent Future Lab, maar ook bij de Social Impact Factory en Seats2Meet.com.

Contact mij!
Team Utrecht

Tom van Duijn

Ondernemend en resultaatgericht. Focus op het vergroten van social impact door samenwerkingen te versterken binnen het netwerk van de Social Impact Factory.

Contact mij!
Team Social Impact Factory - Esmé van Dijk
Team Utrecht

Esmé van Dijk

Met veel enthousiasme zet ik de Social Impact Factory op de kaart in Utrecht. Daarnaast communiceer ik over alle ontwikkelingen binnen en buiten het pand! Dit doe ik elke dag weer met een frisse blik en nieuwe inzichten.

Contact mij!
Team Projecten

Amber Bleeker

Betrokken bestuurskundige | motiverende beslisser | natuurlijk leider | actie boven dialoog | verandering | maatschappelijke impact | sociaal ondernemerschap | MVI | MVO | communicatie en presentatie.

Contact mij!
sociaal ondernemerschap
Een netwerk van impactmakers

Maak kennis met ons netwerk