Mensen op de banken in de Social Lounge
Over ons

DIt is ons team

Alle team members

Bekijk de vacatures
Marije
Team Utrecht

Marije Hoogendoorn

Als creatieve netwerker ga ik verbinding maken tussen Utrechters. Met marketing en communicatie als middel zal ik met plezier het netwerk informeren over de laatste ontwikkelingen op het gebied van social impact.

Contact mij!
Team Projecten

Hedda Fleerakkers

Met Futureproof motiveer ik jongeren aan om positieve impact te maken vanuit hun eigen kracht en talent. Ik help ze hier de eerste stappen in te zetten.

Contact mij!
Team Utrecht

Tom van Duijn

Ondernemend en resultaatgericht. Focus op het vergroten van social impact door samenwerkingen te versterken binnen het netwerk van de Social Impact Factory.

Contact mij!
Team Utrecht

Nihal Gezdi

Ik ontvang de gasten bij Social Impact Factory en zorg dat het hen aan niets ontbreekt. Kwaliteit vind ik belangrijk en ik heb veel oog voor detail.

Contact mij!
Team Utrecht

Marit Merkus

Gek op communicatie, verbinding, Doe de dingen graag met aandacht.

Contact mij!
Silvie
Team Utrecht

Silvie van Mulukom

Wil je een vergadering, workshop, lezing of een ander evenement organiseren én bijdragen aan sociaal ondernemerschap? Ik help je graag om je bijeenkomst tot in de puntjes te plannen.

Contact mij!
Team Utrecht

Carlijn Grinwis

Down to earth, gastvrij, overzicht houdend en flexibel; met die eigenschappen samen met mijn teamgenoten Social Impact Factory op de kaart zetten als dé hotspot voor sociaal ondernemerschap.

Contact mij!
Team Utrecht

Jurjen de Vries

Ik wil sociaal ondernemerschap stimuleren door mijn kennis over technologie te delen. Dit doe ik o.a. via Permanent Future Lab, maar ook bij de Social Impact Factory en Seats2Meet.com.

Contact mij!
Team Utrecht

Diana van Hees

Pietje precies met gevoel voor humor, ik ben graag bezig met het aanjagen van mensen om dingen gedaan te krijgen. Cijfers vind ik leuk en leer nog elke dag!

Contact mij!
Jamie
Team Projecten

Jamie van der Wulp-Sanders

Met mijn passie voor structuur, regelmaat en orde focus ik me op de administratieve en financiële kant van de organisatie.

Contact mij!
Jenny
Team Projecten

Jenny van den Boogaard

Sociaal ondernemerschap stimuleren via landelijke en lokale projecten en programma’s. Dat is ons doel. Samen met onze partners en collega’s in de markt.

A.i. Directeur Stichting Social Impact Factory
Contact mij!
sociaal ondernemerschap
Een netwerk van impactmakers

Maak kennis met ons netwerk