Mensen op de banken in de Social Lounge
Over ons

DIt is ons team

Ons team

Maak kennis met het team van de Social Impact Factory

Het team van de Social Impact Factory bestaat uit een gedreven groep professionals.  Gezamenlijk beheren zij onze locatie en geven zij invulling aan onze projecten. Vind hieronder het overzicht van alle team members.

Alle team members

Join the team
Team Utrecht

Marit Merkus

Gek op communicatie, verbinding, Doe de dingen graag met aandacht.

Contact mij!
Team Projecten

Monique Hoed

Versterker van het netwerk, organisator van meet & greets en impact consults. Ik ben ook vraagbaak voor sociaal ondernemers over onze diensten en breng daarnaast structuur aan in onze manier van werken.

Contact mij!
Team Utrecht

Carlijn Grinwis

Down to earth, gastvrij, overzicht houdend en flexibel; met die eigenschappen samen met mijn teamgenoten Social Impact Factory op de kaart zetten als dé hotspot voor sociaal ondernemerschap.

Contact mij!
Team Utrecht

Jurjen de Vries

Ik wil sociaal ondernemerschap stimuleren door mijn kennis over technologie te delen. Dit doe ik o.a. via Permanent Future Lab, maar ook bij de Social Impact Factory en Seats2Meet.com.

Contact mij!
Team Projecten

Amber Bleeker

Betrokken bestuurskundige | motiverende beslisser | natuurlijk leider | actie boven dialoog | verandering | maatschappelijke impact | sociaal ondernemerschap | MVI | MVO | communicatie en presentatie.

Contact mij!
Team Utrecht

Diana van Hees

Pietje precies met gevoel voor humor, ik ben graag bezig met het aanjagen van mensen om dingen gedaan te krijgen. Cijfers vind ik leuk en leer nog elke dag!

Contact mij!
Silvie
Team Utrecht

Silvie van Mulukom

Wil je een vergadering, workshop, lezing of een ander evenement organiseren én bijdragen aan sociaal ondernemerschap? Ik help je graag om je bijeenkomst tot in de puntjes te plannen.

Contact mij!
Team Projecten

Hedda Fleerakkers

Met The Next Generation motiveer ik jongeren aan om positieve impact te maken vanuit hun eigen kracht en talent. Ik help ze hier de eerste stappen in te zetten.

Contact mij!
Team Projecten

Anne Vermeulen

Ik regel alle financiële en administratieve zaken rondom onze projecten. Vanuit mijn functie ben ik met veel plezier op de hoogte van al onze projecten, ik geloof namelijk erg in de kracht van sociaal ondernemerschap om de wereld duurzamer en liever te maken.

Contact mij!
Marije
Team Utrecht

Marije Hoogendoorn

Als creatieve netwerker ga ik verbinding maken tussen Utrechters. Met marketing en communicatie als middel zal ik met plezier het netwerk informeren over de laatste ontwikkelingen op het gebied van social impact.

Contact mij!
Team Utrecht

Nihal Gezdi

Ik ontvang de gasten bij Social Impact Factory en zorg dat het hen aan niets ontbreekt. Kwaliteit vind ik belangrijk en ik heb veel oog voor detail.

Contact mij!
Team Utrecht

Tom van Duijn

Ondernemend en resultaatgericht. Focus op het vergroten van social impact door samenwerkingen te versterken binnen het netwerk van de Social Impact Factory.

Contact mij!
sociaal ondernemerschap
Een netwerk van impactmakers

Maak kennis met ons netwerk