Lees verder

Plan Einstein

Met het praktijkprogramma Plan Einstein verbinden wij vluchtelingen en wijkbewoners aan partners uit ons netwerk. We organiseren workshops over (onder andere) pitchen en samenwerken en bieden daarnaast een traject aan voor hulp bij het starten van een eigen bedrijf.


Plan Einstein is een plek waar mensen elkaar ontmoeten, waar zij samen leren en samen werken. Nieuwe sociale en professionele contacten worden gelegd en de deelnemers zetten stappen in hun (professionele) ontwikkeling.


In dit programma staat samen leven, leren en werken tussen vluchtelingen, buurtbewoners en andere betrokkenen centraal. Vluchtelingen benutten zo de wachttijd en pakken hun leven weer op. En ook wijkbewoners komen zo een stap verder in hun toekomst. Plan Einstein kent sociale ontmoetingsactiviteiten zoals samen eten of sporten, netwerkbijeenkomsten en een taalcafé.


Voor dit programma zijn regelmatig op zoek naar ondernemers die een keer een netwerkgesprek met een vluchteling of wijkbewoner willen voeren of bijvoorbeeld willen helpen met het schrijven van een ondernemingsplan. Dit programma is bewezen overdraagbaar naar andere locaties. Ga voor meer info Plan Einstein

Maak kennis met ons netwerk