Stadsbrasserie en Bar de Utrechter

Vergaderen en eten in Utrecht

Bij de Social Impact Factory vind je niet alleen jouw werkplek in Utrecht. Ook als je wilt vergaderen of evenementen in Utrecht wilt organiseren, ben je bij ons aan het juiste adres. Het hoeft je bij de Social Impact Factory aan niets te ontbreken. Je kunt hier werken, vergaderen, borrelen èn eten in Utrecht. 


Naast moderne technische faciliteiten, snelle WiFi, ruim opgezette zalen hebben we ook een mooi duurzaam aanbod voor catering tijdens jouw bijeenkomst. Samen met onze horecapartner Stadsbrasserie en Bar de Utrechter zorgen wij ervoor dat jouw training, workshop, brainstormsessie of (online) vergadering helemaal compleet is. 


De Utrechter werkt samen met lokale en maatschappelijk betrokken leveranciers. Net als de Social Impact Factory heeft ook de Utrechter sociaal ondernemerschap en duurzaamheid hoog in het vaandel.

Een volledig catering aanbod

Boek nu

Kom je werken of vergaderen bij de Social Impact Factory Vredenburg, dan weet je dat aan alles is gedacht. Ons monumentale pand, op de hoek van Vredenburg en de Catharijnesingel is perfect bereikbaar. Op slechts enkele minuten lopen van het Centraal Station en pal aan de rand van de Utrechtse binnenstad vind je hier vergaderzalen, evenement ruimtes en jouw ideale flexibele werkplek in Utrecht.

 

Moderne technische faciliteiten, ruim opgezette zalen, snel internet, toegang tot diverse evenementen in Utrecht en een mooi netwerk van professionals op een bruisende locatie waar sociaal ondernemerschap centraal staat. 

 

Werken, studeren, vergaderen, netwerken, het kan hier allemaal. Maar dat hoeft natuurlijk niet op een lege maag! Boek je een ruimte bij de Social Impact Factory, dan kun je bij onze horecapartner De Utrechter op de begane grond terecht voor jouw ontbijt, lunch, tussendoortjes, borrel of diner. 

 

Laat het eten en drinken bezorgen in de vergaderzaal of we reserveren een tafeltje voor je in restaurant op de begane grond: aan jou de keuze. We maken het je zo gemakkelijk mogelijk zodat jouw dag bij ons succesvol is. 

Vergaderlocatie Utrecht - Zakelijk-SIF-Borrel
Vergaderlocatie Utrecht - Co-work diner
Lunch
Borrel
Diner

Duurzame lunch zonder verspilling

Voor de lunch zetten wij een voedzaam en divers buffet neer, met salades, verse belegde broodjes en warme items. Dit is een gezamenlijke lunch met andere partijen, maar wel aan je eigen tafel. Wil je een lunch op zaal? Dan hebben we het SIF 12-uurtje voor je. 

 

Bewuste borrel

Sluit je bijeenkomst sfeervol af met een borrel. Het moment om te netwerken of even ontspannen na te praten met collega’s. Samen met de Utrechter organiseren we jouw borrel  in één van onze ruimtes (selfservice) of in de borrelhoek van de brasserie. Het personeel van de Utrechter schenkt dan graag een glaasje voor jouw gasten in.

 

Duurzaam dineren

Dineren tijdens je bijeenkomst? Dat kan! Je kunt kiezen uit 1, 2 of 3 gangen. Zo hoef je de vergadering niet te onderbreken en verlies je geen kostbare tijd.

Toch liever ontspannen dineren in de brasserie, voorafgaand of na je meeting? We reserveren graag een tafel voor je.

 

 

 

 

Social Impact Factory Aan de Gracht Utrecht Werkplekken

Boek jouw werkplek