Lees verder

Ready for impact?

Met Futureproof bouw je aan jouw toekomst

Futureproof is een project van het Actieprogramma Maatschappelijke Diensttijd van ZonMw. Met dit programma zet ZonMw zich in voor een brede invoering van de maatschappelijke diensttijd in de samenleving. Een kans voor jou en andere jongeren in Nederland om van betekenis te zijn, nieuwe mensen te ontmoeten en keuzes te maken voor de toekomst.


Jij bent de held van onze toekomst. Met creativiteit, lef, samenwerking en actie wil jij werken aan een toekomst met impact. Met het Futureproof programma durf jij de uitdagingen van morgen aan: sociaal én duurzaam. ij kunt de plastic soep in de oceaan aanpakken. Jij kunt een oplossing bedenken om jouw wijk groener te maken.


Ben je creatief en wil jij een duurzame trui ontwerpen? Alles kan! Of je nu ondernemer wilt worden of niet, iedereen kan op ondernemende wijze impact maken.


Social Impact Factory, Starters4Communities, Fawaka Ondernemersschool en Social Enterprise NL hebben hun krachten gebundeld en gezamenlijk dit project ontwikkeld voor jongeren (16-27 jaar). Met dit project willen wij sociaal ondernemerschap voor alle Nederlandse jongeren toegankelijk en inclusief maken en jongeren aanzetten tot maatschappelijke actie! 

De voordelen

Dit levert het jou op

  • Je leert en ontwikkelt ondernemende skills van onze experts;
  • Je doet kennis op tijdens de workshops van onze experts, zoals waardepropositie & lean canvas, verdienmodellen, bedrijfsvoering, partners & financiering, branding, storytelling;
  • Je wordt geïnspireerd tijdens een tour langs verschillende sociale ondernemingen;
  • Je leert hoe jij op je eigen manier een positieve bijdrage kunt leveren;
  • Je doet ervaring op bij een sociale onderneming óf je zet je eigen startup op;
  • Je gaat aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling en wordt daarin gecoacht: wie ben je? Wat kun je? Wat wil je?
  • Je krijgt na succesvolle afronding van het programma een certificaat als bewijs van je deelname.
Praktische zaken

Inschrijven

Tijdens het Futureproof programma gaan we op zoek naar hoe we jouw kracht en talent kunnen inzetten om de wereld mooier te maken. In september 2020 gaan we met dit programma van start in Almere, Den Haag, Eindhoven, Groningen en Zwolle.

Netwerk Social Impact Factory |
Vaste- en flexwerkplekken

Boek jouw werkplek in Utrecht