Vijf mensen rennen in een veld
Klaar voor de toekomst

Futureproof

Tijdens het programma van Futureproof gaan we op zoek naar hoe we jouw kracht en talent kunnen inzetten om de wereld mooier te maken. Na de zomer van 2020 gaan we met dit programma van start. Blijf ons volgen, binnenkort volgt meer nieuws!

Lees verder

Ready for impact?

Met Futureproof ga jij in vier maanden aan de slag om positieve impact te maken met sociaal ondernemerschap!

Futureproof is een project van het Actieprogramma Maatschappelijke Diensttijd van ZonMw. Met dit programma zet ZonMw zich in voor een brede invoering van de maatschappelijke diensttijd in de samenleving. Een kans voor jou en andere jongeren in Nederland om van betekenis te zijn, nieuwe mensen te ontmoeten en keuzes te maken voor de toekomst.


Social Impact Factory, Starters4Communities, Fawaka Ondernemersschool en Social Enterprise NL hebben de krachten gebundeld en gezamenlijk dit project ontwikkeld voor diverse groepen jongeren (16-27 jaar). Met dit project willen wij sociaal ondernemerschap voor alle Nederlandse jongeren toegankelijk en inclusief maken en jongeren aanzetten tot maatschappelijke actie! 

De voordelen

Dit levert het jou op

  • Je leert en ontwikkelt ondernemende skills van onze experts;
  • Je doet kennis op tijdens de workshops van onze experts, zoals waardepropositie & lean canvas, verdienmodellen, bedrijfsvoering, partners & financiering, branding, storytelling;
  • Je wordt geïnspireerd tijdens een tour langs verschillende sociale ondernemingen;
  • Je leert hoe jij op je eigen manier een positieve bijdrage kunt leveren;
  • Je doet ervaring op bij een sociale onderneming óf je zet je eigen startup op;
  • Je gaat aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling en wordt daarin gecoacht: wie ben je? Wat kun je? Wat wil je?
  • Je krijgt na succesvolle afronding van het programma een certificaat als bewijs van je deelname.
Praktische zaken

Inschrijven

De inschrijvingen voor Futureproof zijn nog niet geopend. Momenteel zijn we hard aan de slag om het programma achter de schermen te ontwikkelen. Begin zomer 2020 zullen de inschrijvingen geopend worden en gaan we van start! Wil je graag op de hoogte blijven van toekomstige programma’s? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

work- en office spaces

Kom werken in de fabriek