Evenementen Utrecht | Evenementenlocatie in Utrecht
Evenementen in de Eventspace

Voor evenementen tot 120 personen

Ontdek onze grote zalen

Evenementen in Utrecht op een centrale locatie

Social Impact Factory Utrecht is met 2 grote evenementenruimtes dé geschikte locatie voor evenementen in Utrecht. Komen de deelnemers uit diverse windstreken? Dat is bij ons geen enkel probleem! Ons karakteristieke, monumentale pand ligt op loopafstand van Utrecht Centraal Station en is daardoor zeer makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Wij hebben capaciteit voor groepen tot 120 personen. 


Of het nu een congres, een teamdag, een training of beurs is, uiteraard wil jij jouw evenement goed voorbereiden. Wij helpen je daar graag bij. Neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezichtiging. Tijdens dit bezoek kunnen wij je alles vertellen over ons aanbod, kun je de ruimtes bekijken en zien dat alle technische faciliteiten aanwezig zijn. Ook specifieke wensen en eisen kunnen we bespreken, wij zullen er alles aan doen om jouw volgende evenement in Utrecht tot een groot succes te maken!

De geschikte ruimte voor jouw evenement in Utrecht

7. Sydney

Sydney is een lichte ruimte met aan beide zijden ramen. Een mooie houten tribune maakt deze creatieve zaal compleet. Vanaf mei is Sydney een gesloten ruimte.

15 – 50 personen
100m2
Boek nu
Eventspace

Onze eventspace op de begane grond bevindt zich helemaal achterin het restaurant. Deze grote zaal is met een flexibele wand op te splitsen in twee aparte ruimtes.

35 – 120 personen
210m2
Contact
Een compleet verzorgd evenement

Gebruik maken van ons horeca aanbod?

Ook voor de catering tijdens het evenement ben je bij Social Impact Factory Utrecht aan het juiste adres. Op de begane grond vind je onze horecapartner De Utrechter. Samen met hen zorgen wij ervoor dat het jouw gasten aan niets ontbreekt. 

 

Download hier ons Foodbook of bekijk hieronder wat de mogelijkheden zijn. Wil je iets anders? Laat het ons weten, we denken graag met je mee. 

Vergaderlocatie Utrecht - Co-work diner
Vergaderlocatie Utrecht - Zakelijk-SIF-Borrel
Lunch
Diner
Borrel

Duurzame lunch

Voor de lunch tijdens het evenement kunnen wij een voedzaam en gevarieerd buffet klaarzetten, met salades, verse broden en warme items. Dit is een gezamenlijke lunch met andere partijen, maar wel aan jullie eigen tafel. Wil je een lunch op zaal? Dan hebben we het SIF 12-uurtje voor je. 

 
Voor de lunch zijn er drie opties:
 • SIF 12-uurtje op zaal
 • Lunchbuffet in het restaurant
 • Lunch to go 

  Voor actuele prijzen verwijzen we je naar het foodbook. 

 

Zit jouw gewenste optie er niet bij of zijn er specifieke dieetwensen? Geef dit dan aan bij het maken van je boeking. We denken graag met je mee.

Duurzaam dineren

Dineren tijdens het evenement? Dat kan! Er zijn diverse mogelijkheden. 

Op zaal

 • 18-uurtje   
 • Gangendiner (groepsmenu)

Toch liever ontspannen dineren in De Utrechter voorafgaand of na je meeting? We reserveren graag een tafel voor je. In het restaurant van De Utrechter kun je onbeperkt genieten van kleine gerechten voor een vaste prijs. Voor gezelschappen vanaf 8 personen serveren zij een selectie gerechtjes vanuit de keuken. Op die manier is het lekker gevarieerd en hoeft niemand te bestellen. Gasten kunnen eigen gerechtjes eten, maar ook met elkaar delen wanneer zij dat willen.

Er is een ruime selectie vegetarische gerechten.

Zit jouw gewenste optie er niet bij of zijn er specifieke dieetwensen? Geef dit dan aan bij het maken van je boeking. We denken graag met je mee.

Voor actuele prijzen verwijzen we je naar het foodbook. 

Bewuste borrel

Sluit je evenement sfeervol af met een borrel. Dit is het uitgelezen moment om te netwerken of even lekker te ontspannen met collega’s. Samen met De Utrechter organiseren we de borrel  in één van onze ruimtes (selfservice) of in de borrelhoek van de brasserie. De Utrechter schenkt dan graag een glaasje voor de gasten in.

 
 
 
 • Duurzame borrelselectie (dranken) op zaal 
 • Drankenarrangement in het restaurant: onbeperkt drankjes voor een vaste prijs. 
 • Borrelhappen (hiervoor zijn verschillende opties, neem contact met ons op voor meer informatie).


  Voor actuele prijzen verwijzen we je naar het foodbook. 

 

Zit jouw gewenste optie er niet bij? Geef dit dan aan bij het maken van jouw boeking. We denken graag met je mee.

Netwerk Social Impact Factory |
Vaste- en flexwerkplekken

Boek jouw werkplek in Utrecht