Evenementen Utrecht | Evenementenlocatie in Utrecht

Voor duurzame evenementen

Jouw evenementen op een duurzame locatie

Bij de Social Impact Factory kun je ook prima terecht voor jouw evenement. Komen de deelnemers uit diverse windstreken? Dat is bij ons geen enkel probleem! Onze locaties liggen op goed bereikbare plekken, met zowel het OV als de auto. Er zijn diverse mogelijkheden, voorzien van alle gemakken, zoals audio-apparatuur en catering. Wij zorgen ervoor dat het jouw gasten aan niets ontbreekt.


Of het nu een congres, een teamdag, een training of beurs is, uiteraard wil jij jouw evenement goed voorbereiden. Wij helpen je daar graag bij. Neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezichtiging. Tijdens dit bezoek kunnen wij je alles vertellen over ons aanbod, kun je de ruimtes bekijken en al je wensen met ons doornemen. Wij zullen er alles aan doen om jouw volgende evenement tot een groot succes te maken!

Duurzame plekken voor jouw evenement

7. Sydney

Sydney is een lichte ruimte met aan beide zijden ramen. Een mooie houten tribune maakt deze creatieve zaal compleet.

8 – 50 personen
100m2
Boek nu
Eventspace

Onze eventspace op de begane grond bevindt zich helemaal achterin het restaurant. Deze grote zaal is met een flexibele wand op te splitsen in twee aparte ruimtes.

31 – 120 personen
210m2
Contact
Blauwe Kamer

Monumentale zaal; voormalig winterverblijf van schrijfster Belle van Zuylen. Geschikt voor middag en avond events of borrels.

1 – 80 personen
62m2
Boek nu
1. New York

De kleurrijke circulaire bekleding van Studio Wae vertegenwoordigd de 17 SDGs. Creative ruimte voor workshops of brainstorms. Direct daglicht, LED scherm, flipover, 39m2

8 – 35 personen
8. Venetië

Geschikt voor vergaderingen tot 28 personen of workshop en lezingen tot 50 personen. LED scherm, flipover, 62m2

15 – 50 personen
62m2
Boek nu

Gebruik maken van ons horeca aanbod?

Ook voor de catering tijdens het evenement ben je bij Social Impact Factory aan het juiste adres. Eén van onze unieke plekken is de eventspace op locatie Vredenburg op de begane grond samen met ons restaurant De Utrechter. Download hier het Foodbook, of kijk hieronder naar alle mogelijkheden. We denken graag met je mee, dus contact ons gerust via hallo@socialimpactfactory.com voor de mogelijkheden.

Vergaderlocatie Utrecht - Co-work diner
Vergaderlocatie Utrecht - Zakelijk-SIF-Borrel
Lunch
Diner
Borrel

Duurzame lunch

Voor de lunch tijdens het evenement kunnen wij een voedzaam en gevarieerd buffet klaarzetten, met salades, verse broden en warme items. Dit is een gezamenlijke lunch met andere partijen, maar wel aan jullie eigen tafel. Wil je een lunch op zaal? Dan hebben we het SIF 12-uurtje voor je. 

 
Voor de lunch zijn er drie opties:
  • SIF 12-uurtje op zaal
  • Lunchbuffet in het restaurant
  • Lunch to go

 

Voor actuele prijzen verwijzen we je naar het foodbook. Zit jouw gewenste optie er niet bij of zijn er specifieke dieetwensen? Geef dit dan aan bij het maken van je boeking. We denken graag met je mee.

Duurzaam dineren

Dineren tijdens het evenement? Dat kan! Er zijn diverse mogelijkheden. Dit kan ‘op zaal’ met bijvoorbeeld een 18-uurtje tot een verzorgd meer-gangen diner (groepsmenu)

 

Wil je toch liever ontspannen dineren in De Utrechter voorafgaand of na je meeting? We reserveren graag een tafel voor je. In ons restaurant kun je onbeperkt genieten van kleine gerechten voor een vaste prijs. Voor gezelschappen vanaf 8 personen serveren zij een selectie gerechtjes vanuit de keuken. Op die manier is het lekker gevarieerd en hoeft niemand te bestellen. Gasten kunnen eigen gerechtjes eten, maar ook met elkaar delen wanneer zij dat willen.

 

Er is een ruime selectie vegetarische gerechten. Zit jouw gewenste optie er niet bij of zijn er specifieke dieetwensen? Geef dit dan aan bij het maken van je boeking. We denken graag met je mee. Voor actuele prijzen verwijzen we je naar het foodbook.

Bewuste borrel

Sluit je evenement sfeervol af met een borrel. Dit is het uitgelezen moment om te netwerken of even lekker te ontspannen met collega’s. Samen met De Utrechter organiseren we de borrel  in één van onze ruimtes (selfservice) of in de borrelhoek van de brasserie. De Utrechter schenkt dan graag een glaasje voor de gasten in.

 
  • Duurzame borrelselectie (dranken) op zaal 
  • Drankenarrangement in het restaurant: onbeperkt drankjes voor een vaste prijs.
  • Borrelhappen (hiervoor zijn verschillende opties, neem contact met ons op voor meer informatie).

 

Voor actuele prijzen verwijzen we je naar het foodbook. Zit jouw gewenste optie er niet bij? Geef dit dan aan bij het maken van jouw boeking. We denken graag met je mee.

Social Impact Factory Aan de Gracht Utrecht Werkplekken

Boek jouw werkplek