Veelgestelde vragen

Wat wil je graag weten?

Wat doet de Social Impact Factory eigenlijk? Kan ik een dag een werkplek huren? Is jullie locatie rolstoelvriendelijk? Hoe boek ik een vergaderruimte? Deze, en nog veel meer antwoorden op veelgestelde vragen vind je hier. Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op

Algemeen

Wat doen jullie precies?

De Social Impact Factory is dé hotspot voor sociaal ondernemerschap op locaties in Amsterdam en Utrecht. Bij ons kun je terecht voor jouw flexibele werkplek tot een eigen kantoorruimte. En voor vergaderen met je team tot events met grote groepen. 

 

De Social Impact Factory ondersteunt sociaal ondernemers door middel van een actieve programmering en door begeleiding van projecten rond sociaal ondernemerschap. We bieden zo een platform en netwerk voor iedereen die betrokken of geïnteresseerd is in dit onderwerp. Samen maken we sociaal ondernemerschap het nieuwe normaal. Bekijk onze missie voor meer informatie.

Bereikbaarheid locatie Vredenburg

Wat is jullie adres en hoe herken ik jullie pand?

Ons adres in Utrecht is: Vredenburg 40, 3511 BD Utrecht. Je herkent het grote witte monumentale pand gemakkelijk, het ligt tegenover TivoliVredenburg, op de hoek van de Catharijnesingel en Vredenburg. De ingang is tevens de ingang van Stadsbrasserie en Bar De Utrechter.

Je loopt door het restaurant tot na de keuken, hier ga je met de trap of lift naar de eerste verdieping. Daar vindt je de receptie van de Social Impact Factory. Zie hier de uitgebreide routebeschrijving.

Is Social Impact Factory Utrecht makkelijk te bereiken met het OV?

Ja. De Social Impact Factory is niet voor niets een top vergaderlocatie in Utrecht. Het ligt op slechts vijf minuten lopen van Utrecht Centraal Station. Bekijk hier een uitgebreide routebeschrijving. 

Kan ik mijn fiets of auto in de buurt kwijt?

Voor de fiets adviseren wij om gebruik te maken van U-Stal Vredenburg. Daar staat je fiets droog, veilig en het is de eerste 24 uur gratis. Voor de auto heb je de keuze uit Parkeergarage Paardenveld, P5 Vredenburg of P4 Hoog Catharijne. Hier kan je al een hele dag parkeren vanaf €12,50. 

Iets verder weg, maar wel een stuk voordeliger is P+R De Uithof. Een hele dag parkeren en met 5 personen met het openbaar vervoer naar de binnenstad van Utrecht kost dan slechts € 5,00.

Zijn er minder valide parkeerplekken bij het gebouw?

Er zijn algemene gehandicapten parkeerplaatsen op de Bergstraat, Lange Koestraat, Paardenveld en Varkensmarkt. Voor een overzicht met gedetailleerde informatie en kaart kijk je hier.

Hebben jullie een ingang voor laden en lossen?

Ja, hiervoor navigeer je naar de Lange Koestraat. Dat is de straat aan de achterzijde van ons pand. Wil je spullen afleveren of ophalen? Meld dat dan van tevoren bij onze receptie (030-2271812) dan maken we een afspraak zodat we je kunnen assisteren.

 

Wees gewaarschuwd: er wordt actief gecontroleerd èn bekeurd in de binnenstad, laat je auto niet onbeheerd achter. 

Toegankelijkheid

Zijn jullie locaties rolstoelvriendelijk?

Ja, onze locaties zijn rolstoelvriendelijk. De Social Impact Factory wil voor iedereen toegankelijk zijn die wil werken of vergaderen. Als je begeleiding nodig hebt, neem dan contact op met onze host van de betreffende locatie. We staan graag voor je klaar.

 

LET OP: onze locatie in Amsterdam is helaas wat minder rolstoelvriendelijk. Zo is er geen lift, en is de ingang via een aantal traptreden. Via de achterzijde kun je wel met een (normale, smalle) rolstoel naar binnen, we helpen je daar uiteraard mee.

Kunnen de ruimtes afgesloten worden?

De vergaderruimtes kunnen niet allemaal afgesloten worden.  Als jullie de vergaderzaal kort willen verlaten, kunnen waardevolle spullen eventueel worden afgegeven bij de receptie. Daar is altijd iemand aanwezig die ze in de gaten kan houden. Dit blijft wel altijd op eigen risico.

Is er een lift aanwezig?

Ja, op beide locaties in Utrecht is een lift aanwezig, op de locatie in Amsterdam helaas niet. Als je begeleiding nodig hebt, neem dan contact op met onze host van de betreffende locatie. We staan graag voor je klaar.

Extra faciliteiten

Hebben jullie een kolfruimte?

Ja, je kunt bij ons in een afgesloten ruimte kolven, ook als je stroom nodig hebt. Vraag onze hosts op locatie en ze leggen je uit waar deze ruimte is. 

Hebben jullie een plek om buiten te zitten?

Jazeker, niets lekkerder dan dan even naar buiten voor een frisse neus. Locatie Vredenburg biedt je een terras en Aan de Gracht heb je een heerlijke picknick area aan de gracht.  In Amsterdam hebben we een prachtig dakterras en zijn we in gesprek met de gemeente voor een aantal tafels buiten (lekker onder de bomen in de zon).

Vergaderruimtes

Hoeveel vergaderzalen hebben jullie?

Wij hebben diverse vergaderzalen op iedere locatie, variërend van 2 tot 120 personen. Bekijk hier ons volledige overzicht.

Met hoeveel personen kan ik bij jullie terecht?

We hebben in normale omstandigheden* ruimte voor groepen tot 120 personen. Als evenementenlocatie in Utrecht is onze grote zaal op de begane locatie bij uitstek geschikt voor grote groepen. Uiteraard is het ook mogelijk om meerder ruimtes tegelijk of zelfs de gehele locatie af te huren. We hebben in het verleden bijeenkomsten tot 500 personen gefaciliteerd. Neem contact met ons op via 030-2271812 of stuur ons een e-mail om uw wensen te bespreken

Zijn er audiovisuele middelen aanwezig in de zalen?

Ja, alle ruimtes zijn uitgerust met een beamer en/of LCD scherm. Ook hebben we een professionele geluidsinstallatie en draadloze microfoons beschikbaar. Mocht je bijzondere apparatuur nodig hebben, laat het ons dan weten. We denken graag met je mee en kunnen via onze leveranciers bijna alles inhuren. 

Een boeking maken

Hoe kan ik een evenement bij jullie organiseren?

Als je een event bij ons wilt organiseren, bekijk dan onze evenementenruimtes en vul dan het formulier in. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je opnemen om alles met je te bespreken.

Kan ik jullie locatie bezichtigen voordat ik boek?

Ja dat kan zeker! Je maakt eenvoudig een afspraak met ons door even te bellen met 030-2271812 of door ons een e-mail te sturen.

Hoe boek ik een vergaderruimte?

Als je wilt vergaderen kun je gemakkelijk zelf online een ruimte boeken. Wil je je eerste wat meer oriënteren op de diverse locaties, kijk dan eerst eens naar onze locaties. Heb je hulp nodig bij het maken van jouw boeking? Bel dan naar 030-2271812 of stuur ons een e-mail, we helpen je graag.

Tot wanneer kan ik mijn boeking (kosteloos) annuleren?

Annuleren kan natuurlijk altijd, maar is wel aan voorwaarden verbonden. Zie hier onze reserverinsgvoorwaarden of download hier de uitgebreide versie. En uiteraard kun je altijd contact opnemen, we denken graag mee in wat mogelijk is. Bel dan naar 030-2271812 of stuur ons een e-mail, we helpen je graag.

Als er wijzigingen zijn in de boeking, hoe geef ik die door?

Wijzigingen kun je doorgeven door ons een e-mail te sturen of door te bellen naar 030-2271812. Let op dat aan jouw wijziging mogelijk voorwaarden zijn verbonden. Zie hier onze reserverinsgvoorwaarden of download hier de uitgebreide versie.

Horeca en aanvullende wensen

Mogen we ons eigen eten / drinken meenemen?

Dit is niet toegestaan in de vergaderruimtes of evenementenruimtes. We werken samen met diverse horecapartners, zij verzorgen alle catering (en in Utrecht is er ons restaurant De Utrechter). Van lunch tot diner, borrel, zoetigheden, gezonde snacks, we kunnen jouw bijeenkomst helemaal compleet maken met een uitgebreid aanbod. Uiteraard houden we graag rekening met speciale dieetwensen. Geef dit wel ruim van tevoren aan, dan zorgen wij dat de keuken hiervan op de hoogte is.

Staat er koffie en thee klaar in de zaal?

Nee, we zetten geen kannen met koffie en thee klaar in de zaal. Dit is een bewuste keuze, om verspilling tegen te gaan. In plaats daarvan is er onbeperkt koffie en thee beschikbaar bij de automaten, op alle verdiepingen in ons pand. Mocht je toch koffie en thee op zaal willen, dan kunnen we dit uiteraard verzorgen. Geef dat dit dan aan in de opmerkingen bij de boeking.

We hebben iets te vieren, kunnen we bij jullie een taart bestellen?

Ja, dat kan. Laat ons dit tijdig weten door bellen naar 030-2271812 of door ons een e-mail te sturen.  Graag horen wij wat voor taart je wenst en voor hoeveel personen het moet zijn. We regelen het graag voor je. 

Wat zijn de mogelijkheden voor catering tijdens onze meeting?

Eten en vergaderen was nog nooit zo makkelijk! Alles van ontbijt, gezonde snacks en zoetigheden tot lunch, diner en borrel kunnen wij voor je verzorgen. Ons restaurant De Utrechter werkt met duurzame, biologische en zoveel mogelijk lokaal geproduceerde producten.

Kunnen we na onze bijeenkomst borrelen / dineren?

Dat kan! We kunnen een borrel met diverse lekkere drankjes en hapjes voor je klaarzetten op zaal of je kunt met jouw gezelschap borrelen in ons restaurant De Utrechter. Voor deze laatste optie dien je wel even een reservering te maken

Vaste en flexibele werkplekken

Hebben jullie werkplekken?

Ja, wij bieden verschillende typen werkplekken, zowel flexibele als vaste desks. De Social Impact Factory is jouw co-working space in Amsterdam en Utrecht!

 

Studeer je nog en heb je behoefte aan goede studieplekken in Utrecht? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. In onze social lounge boek je heel voordelig een flexwerkplek waar je ook prima kunt studeren. 

 

Kom je vaker? Koop dan een meerdere credits ineens, dat is handig en biedt voordelen. 

Wat zijn de kosten voor het huren van een werkplek?

Werkplekken zijn al beschikbaar vanaf €12,50 (excl. btw) per dag in onze Factory Lounge. En je blijft flexibel met onze Factory Credits; om hier extra voordeel uit te halen kun je het beste een meerdere credits tegelijk kopen.

 

Vanaf €23,- per dag (excl. btw) kun je werken op onze comfortabele flex werkplekken in de grote open ruimte op de eerste verdieping. Hier heb je meer ruimte dan in de Factory lounge en zit je op een goede bureaustoel. Wil je hier vaker gebruik van maken, check dan de voordelen van onze memberships.

Hebben jullie vaste kantoorruimtes beschikbaar?

We hebben meerdere mogelijkheden voor een volledig eigen office, zowel in Amsterdam als Utrecht. Je maakt onderdeel uit van de totale locatie, de community en geniet alle faciliteiten. En toch heb je ook je eigen office met op unieke, zeer goed bereikbare locaties. Neem contact met ons op als je interesse hebt in een eigen office. 

Memberhips & member worden

Hoe word ik member bij Social Impact Factory Utrecht?

Je kunt member worden door een membership te kiezen en deze online aan te vragen.

Wat zijn de voordelen van een membership?

Als member maak je onderdeel uit van ons dynamische, snelgroeiende netwerk. Met jouw flex-desk of eigen vaste desk krijg je de mogelijkheid om gratis gebruik te maken van niet geboekte vergaderruimtes (vraag ons naar de voorwaarden). Daarnaast ontvang je korting op de prijs van zaalhuur. Bekijk hier alle voordelen van een membership.

Wat is de opzegtermijn van een membership?

De memberships lopen vanaf de eerste van de maand en zijn maandelijks opzegbaar. De opzegtermijn is één maand en dient voor de eerste dag van de maand te worden opgezegd. Opzeggen doe je door ons een e-mail te sturen. 

Partnerships

Hoe kan ik partner worden van de Social Impact Factory?

We zijn altijd op zoek naar meer organisaties om mee samen te werken aan onze missie. Bekijk hier welke partners al in ons netwerk zitten. Onze partnerships zijn altijd op maat gemaakte afspraken, zo halen we het meeste uit elke samenwerking. Neem contact met ons op voor meer informatie. 

Word member van Social Impact Factory