De Beursvloer 2021

De Beursvloer is hét lokale event waarbij Utrechtse bedrijven en maatschappelijke organisaties elkaar ontmoeten. Dit jaar online!

Partnerships For The Goals

Voor wie? 

De Beursvloer is hét lokale event waarbij Utrechtse bedrijven en maatschappelijke  organisaties elkaar ontmoeten. 

Wat? 

Tijdens de Beursvloer Utrecht willen we bedrijven en maatschappelijke organisaties met  elkaar matchen. We gaan handelen in natura. Enerzijds doet het bedrijfsleven aan maatschappelijk verantwoord ondernemen en biedt kennis, personele inzet, goederen  en/of faciliteiten aan. Anderzijds maken maatschappelijke organisaties zoals verenigingen of  stichtingen hiervan gebruik en leveren een passende tegenprestatie. 

Denk aan matches waarbij een bedrijf kantoormeubilair doneert aan een nieuw opgerichte  stichting. De supermarkt op de hoek die versnapering doneert voor een buurtfeest. Een  bouwbedrijf dat meehelpt om een speeltuin op te knappen. Of consultants die meehelpen  de organisatiestructuur van een stichting te verbeteren. Zo maken we ieder jaar voor vele  duizenden euro’s aan matches! 

Hoe? 

Dit jaar organiseren we een speciale online editie van de Beursvloer. We nodigen alle  Utrechtse bedrijven, zelfstandige en maatschappelijke organisaties uit om bij deze  bijzondere editie aanwezig te zijn! 

Wanneer? 

10 juni 2021 van 16.00 -17.30 uur. Je kunt je aanmelden via het aanmeldformulier op onze website. Daar vind je ook meer  informatie. Ken je een bedrijf of organisatie die zeker niet mag ontbreken? Leuk als je ze op  dit event attendeert!

Een netwerk van impactmakers

Maak kennis met ons netwerk