Social Impact Factory Meet & Greet | Vier mensen aan een tafel

Impact consult

Heb jij een sociale onderneming en advies nodig of behoefte aan het uitbreiden van je netwerk in het landschap van sociaal ondernemerschap?

Partnerships For The Goals
1 ticket over
Social Impact Factory Meet & Greet | Vier mensen aan een tafel

Heb jij een sociale onderneming en behoefte aan het uitbreiden van je netwerk in het landschap van sociaal ondernemerschap? Heb je vragen over rechtsvormen, boekhouding, de belastingdienst, financieringsmogelijkheden, duurzaam ondernemen, werken met vrijwilligers en/of andere onderwerpen?

Krijg tijdens het impact consult één op één advies van de Social Impact Factory met haar partners Alfa Accountants, Gemeente Utrecht en de Vrijwilligerscentrale Utrecht. Schrijf je in voor het impact consult op een van de dinsdagen in de oneven weken, van 16.30 – 17.00 uur.

Als je vraag heel gericht is, zoals de keuze van een rechtsvorm of als je wilt samenwerken, dan zullen we je direct aan de juiste persoon koppelen. Als je ondersteuningsvraag breder is, vragen we je om je plannen in ongeveer 5 minuten toe te lichten waarbij je eindigt met je vragen. We geven je dan een integraal advies. In totaal duurt deze sessie maximaal een half uur. Om focus aan te brengen en jou goed van dienst te zijn vragen we jou om gericht de onderstaande vragen te beantwoorden.

Meld je aan, dan bellen wij jou voor een gerichte afspraak.

Werk vanuit de fabriek

Word member van de Social Impact Factory