Impact Essenstials

Masterclass Impact Essentials

Met de Masterclass Impact Essentials van Avance bepaal je wat de impact is die je met je organisatie maakt en waar je begint met meten.

Quality Education Decent Work And Economic Growth Partnerships For The Goals
Impact Essenstials

Je maatschappelijke missie staat voorop, dat maakt je een sociaal ondernemer of maatschappelijk initiatief. Gedreven door je idealen en koppelt deze aan een gezond business model. Je doelstelling? Het creëren van maatschappelijke waarde die verder gaat dan de direct betrokken klanten of aandeelhouders.

Wil je de toegevoegde waarde van je organisatie graag concreet maken? Wil je de eerste stappen maken in het meten van de impact die je maakt? Volg dan de Masterclass Impact Essentials van Avance. We helpen je bepalen wat de impact is die je met je organisatie maakt en waar je begint met meten. Vervolgens stel je samen met ons de juiste prioriteiten en zoeken we naar een passende methode voor een impact meting.

Voor wie?

Je bent medewerker of eigenaar van een onderneming of ondernemende stichting. Met je organisatie ben je koploper in de beweging naar een nieuwe (inclusieve, circulaire en armoede vrije) economie. Je wilt deze beweging versnellen, je bedrijf vooruitbrengen en ook andere sociaal ondernemers een stap verder helpen.

Vraag je je af hoe je jouw impact bepaalt, waar je begint met meten en, ook belangrijk: waar je stopt? Dan is de Masterclass Impact Essentials voor jou!

Wat de masterclass je oplevert?

  • Kennis van wat ‘impact’ en ‘impact meten’ precies is.
  • Je weet welke praktische stappen je kunt zetten om te beginnen met impact meten;
  • Je kent de spelregels van impact meten.
  • Een eerste versie van je eigen theory of change – jouw unieke impact verhaal – de basis van elke impact meting.

Masterclass Impact Essentials

Wanneer: 13 maart 2020 van 09:00 tot 13:00 uur.
Duur: 1 dagdeel
Kosten: €100,- excl. btw per deelnemer
Locatie: Social Impact Factory
Aanmelden: opleiding@avance-impact.nl

sociaal ondernemerschap
Een netwerk van impactmakers

Maak kennis met ons netwerk