Faciliteiten
Werken en vergaderen in Utrecht

Ontdek de Fabriek

Vergaderruimtes, flexwerkplekken en evenementenlocatie

Werken en vergaderen in Utrecht Centrum

Unieke locatie op slechts enkele minuten lopen van het Centraal Station. Ons monumentale pand op de hoek van de Catharijnesingel en Vredenburg bruist van de creativiteit en ademt sociaal ondernemerschap. Kom langs, ontmoet andere ondernemers en laat je inspireren!

 

Of je nu op zoek bent naar een vaste- of flexwerkplek in Utrecht, een locatie zoekt voor evenementen in Utrecht, of je wilt graag vergaderen in Utrecht vlakbij het Centraal Station, de Social Impact Factory heeft het allemaal. Studeer je nog en zoek je studieplekken in Utrecht? Met een strippenkaart kun je bij ons komen studeren en geniet je van diverse voordelen. 

 

Werken en vergaderen in Utrecht krijgt bij ons extra betekenis! De inkomsten uit de verhuur van vergaderruimtes en werkplekken investeren wij in projecten en initiatieven die sociaal ondernemerschap het ‘nieuwe normaal’ maken. Wij versnellen de beweging naar sociaal ondernemerschap

Vergaderruimtes

Zoek je een inspirerende vergaderlocatie in Utrecht? Bij de Social Impact Factory vind je 13 verschillende vergaderruimtes, variërend in grootte. Bij ons kun je vergaderen in Utrecht met gezelschappen van 2 tot 130 personen. Alle vergaderruimtes hebben een unieke creatieve uitstraling en beschikken over moderne technische faciliteiten.  

 

Weet je het nog niet helemaal zeker en wil je een afspraak maken voor een bezichtiging? Neem vrijblijvend contact met ons op, we staan je graag te woord. 

Bekijk de vergaderruimtes

Evenementen

Wil je evenementen in Utrecht organiseren? Social Impact Factory Utrecht is de perfecte evenementenlocatie in Utrecht. Centraal gelegen, met twee grote, multifunctionele zalen voor evenementen tot 130 personen kun je bij ons terecht voor grote bijeenkomsten. Met de flexibele inrichting van de ruimtes en de aanwezigheid van technische faciliteiten kunnen we elk evenement aanpassen naar jouw specifieke wensen.

 

Bekijk het overzicht van evenementruimtes en neem vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met je mee.

Bekijk de evenementruimtes

Werkplekken

Ben je op zoek naar een vaste- of flexwerkplek in Utrecht voor één of meerdere dagen per week? Misschien studeer je nog en ben je op zoek naar studieplekken in Utrecht. Bij ons kan het allemaal. Koop een strippenkaart of kies voor één van de lidmaatschappen en profiteer van alle voordelen die Social Impact Factory Utrecht te bieden heeft. 

Bekijk de werkplekken

Kantoorruimtes

Beschik je niet over eigen kantoorruimte, maar heb je wel behoefte aan een vaste werkplek en een kantoor in Utrecht? Deze goed bereikbare werkplek in het centrum van Utrecht is een uitstekende uitvalsbasis voor jouw bedrijf. Door de centrale ligging is het heel eenvoudig om hier af te spreken met jouw klanten en zakenrelaties. 

Bekijk de kantoorruimtes
Berlin
Direct zelf online ruimte reserveren

Nieuw reserveringssysteem