Sociaal Ondernemerschap in Utrecht Contact Social Impact Factory
Zo bereik je ons

Contact en route

Vragen?

Neem contact met ons op

Er zijn verschillende manieren om ons te contacten. Gaat je vraag over de reservering van een werkplek of vergaderruimte? Mail dan naar reserveringen@socialimpactfactory.com. Heb je een algemene vraag? Stuur dan een mail naar hallo@socialimpactfactory.com. Ook zijn wij tijdens kantooruren telefonisch te bereiken via: 030 227 1812. 


We zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 18:00.
Wil je gebruik maken van onze locatie buiten deze uren? Neem dan contact met ons op, we denken graag met je mee. 


Adres locatie Utrecht:


Vredenburg 40
3511 BD  Utrecht


KvK:  65481240
Btw: 8561.29.914.B01

Contactformulier

Vragen (algemeen)
Vind je het leuk om onze nieuwsbrief met updates over sociaal ondernemers te ontvangen?

Route naar de Social Impact Factory

Hieronder vind je alle informatie om jouw route naar de Social Impact Factory te bepalen. Ons adres is Vredenburg 40, 3511BD in Utrecht. We zijn gemakkelijk te bereiken met OV, op slechts 5 min. lopen van Utrecht CS. Als je met de auto komt zijn er ook voldoende mogelijkheden om je auto te parkeren, meer over parkeermogelijkheden rondom het pand hieronder vinden onder het kopje: ‘met de auto’. 

Met het openbaar vervoer

Als je niet in Utrecht woont, raden wij je aan om met de trein of bus te komen. De Social Impact Factory ligt op 5 minuten loopafstand van het Centraal Station Utrecht en is dus perfect te bereiken. De route naar de Social Impact Factory bereken je heel eenvoudig hier

 

Bij busstation Jaarbeurszijde haltes C en D stoppen doorlopend bussen die je recht voor de de Social Impact Factory brengen. Stap uit bij bushalte Vredenburg.  

 

Kijk voor actuele reisinformatie op de NS reisplanner

Met de auto

Wanneer je met de auto komt, kun je deze kwijt in de volgende parkeergarages: 

 

  • Parkeergarage: Paardenveld.

Adres: Kroonstraat 9, 3511 RC Utrecht. De parkeergarage is te vinden op 5 minuten loopafstand. Tegenover de Kamer van Koophandel en naast het Hoofdbureau van Politie. Er zijn mindervaliden plaatsen en een lift aanwezig.

 

  • P5 Vredenburg.

Adres: Rijnkade 16, 3511 LC Utrecht. De P5 parkeergarage ligt recht onder het winkelcentrum Hoog Catharijne. Er zijn mindervalidenplaatsen en een lift aanwezig.

 

  • P4 Hoog Catharijne

Adres: Stationsstraat 29, 3511 EK Utrecht. Parkeergarage Hoog Catharijne P4 is gelegen in het centrum van Utrecht, onder winkelcentrum Hoog Catharijne. Er zijn mindervaliden plaatsen en een lift aanwezig.

 

Kom je een hele dag vergaderen en wil je liever voordeliger parkeren?

 

  • P+R garage De Uithof

Adres: Universiteitsweg, 3584 CT Utrecht. Transferium P+R Uithof is gelegen aan de A28, waar stadsbus lijn 28 je rechtstreeks in 20 minuten naar De Social Impact Factory rijdt (bushalte Vredenburg).

 

Meer informatie over P+R parkeren in Utrecht vind je hier.

Lopend of met de fiets

Kom je met het openbaar vervoer maar weet je niet zeker hoe je naar de Social Impact Factory loopt vanaf het station? De route naar de Social Impact Factory is heel eenvoudig. 

 

Volg de route richting het centrum door Hoog Catharijne. Pak in Hoog Catharijne de eerste roltrap naar beneden en ga via de klapdeuren aan de linker kant naar buiten. Aan de overkant van de straat zie je Stadsbrasserie en Bar de Utrechter. Dit is het pand waar de Social Impact Factory te vinden is op de eerste verdieping. De route door winkelcentrum Hoog Catharijne heeft dit wel.

 

Kom je op de fiets? Hartstikke goed! Wij adviseren je om je fiets te plaatsen bij U-stal Vredenburg. Daar staat hij de eerste 24 uur gratis, droog en veilig. Adres: Vredenburg 46 3511 BD Utrecht. Vanaf hier is het slechts een paar minuten lopen naar de Social Impact Factory. 

Netwerk Social Impact Factory |
Vaste- en flexwerkplekken

Boek jouw werkplek in Utrecht