Sociaal Ondernemerschap in Utrecht Contact Social Impact Factory
Social Impact Factory

Contactinformatie

Vragen?

Neem contact met ons op

We zijn te bereiken via telefoonummer: 030 227 1812


Mocht je ons per email willen bereiken stuur dan een mail naar: hallo@socialimpactfactory.com. Gaat je vraag over een reservering van work- of meetingspace? Dan kan je het beste mailen naar reserveringen@socialimpactfactory.com.


We zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 18:00. Wil je gebruik maken van onze locatie buiten deze uren? Mail ons dan. We vertellen je graag wat de mogelijkheden zijn.


 

Routebeschrijving

Hieronder vind je alle informatie voor het bezoeken van onze centrale locatie in het centrum van Utrecht. We zijn gemakkelijk te bereiken met OV, slechts 5 min. lopen van Utrecht CS. Als je met de auto komt zijn er ook voldoende mogelijkheden om je auto te parkeren. Mocht je meer vragen hebben, neem contact met ons op. We helpen je graag verder. 

Met het openbaar vervoer

Als je niet in Utrecht woont, raden wij je aan om met de trein of bus te komen. De Social Impact Factory ligt op 5 minuten loopafstand van het Centraal Station Utrecht en is dus perfect te bereiken. Plan hier je reis van deur tot deur met het openbaar vervoer.

 

Bij busstation Jaarbeurszijde haltes C en D stoppen doorlopend bussen die je recht voor de de Social Impact Factory brengen. Stap uit bij bushalte Vredenburg.  

 

Kijk voor actuele reisinformatie op de NS reisplanner

Met de auto

Wanneer je met de auto komt, kun je deze kwijt in de volgende parkeergarages;

 

Parkeergarage: Paardenveld

Bekijk de route op google maps en zoek op adres: Kroonstraat 9, 3511 RC Utrecht.

 

Een dagtarief van € 28,- (of € 2,80,- per uur).

 

De parkeergarage is te vinden op 5 minuten loopafstand. Tegenover de Kamer van Koophandel en naast het Hoofdbureau van Politie. Er zijn mindervaliden plaatsen en een lift aanwezig.

 

P5 Vredenburg

Bekijk de route op Google Maps en zoek op adres: Rijnkade 16, 3511 LC Utrecht.

 

Een dagtarief van € 36,- (of € 3,60,- per uur).

 

De P5 parkeergarage ligt recht onder het winkelcentrum Hoog Catharijne. Er zijn mindervalidenplaatsen en een lift aanwezig.

 

P4 Hoog Catharijne

Bekijk de route op google maps en zoek op adres: Stationsstraat 29, 3511 EK Utrecht.

 

Een dagtarief van € 30,- (of € 2,75,- per uur).

 

Parkeergarage Hoog Catharijne P4 is gelegen in het centrum van Utrecht, onder winkelcentrum Hoog Catharijne. Er zijn mindervaliden plaatsen en een lift aanwezig.

 

Kom je een hele dag vergaderen en wil je liever voordeliger parkeren?

 

P+R garage De Uithof

Bekijk de route op google maps en zoek op adres: Universiteitsweg, 3584 CT Utrecht. Een hele dag parkeren en met 5 personen met het openbaar vervoer naar de binnenstad van Utrecht kost slechts € 5,00.

 

Transferium P+R Uithof is gelegen aan de A28, waar stadsbus lijn 28 je rechtstreeks in 20 minuten naar De Social Impact Factory rijdt (bushalte Vredenburg).

 

Meer informatie over P+R parkeren in Utrecht vind je hier.

 


Let op: prijzen kunnen wijzigen! Check daarom zelf ook altijd de informatie van de desbetreffende locatie en parkeergelegenheid. 


 

Lopend of met de fiets

Kom je met het openbaar vervoer maar weet je niet zeker hoe je naar de Social Impact Factory loopt vanaf het station? Volg de route richting het centrum door Hoog Catharijne. Pak in Hoog Catharijne de eerste roltrap naar beneden en ga via de klapdeuren aan de linker kant naar buiten. Aan de overkant van de straat zie je Stadsbrasserie en Bar de Utrechter. Dit is het pand waar de Social Impact Factory te vinden is op de eerste verdieping. De route door winkelcentrum Hoog Catharijne heeft dit wel.

 

Kom je op de fiets? Dan adviseren we je om je fiets te plaatsen bij U-stal Vredenburg. Daar staat hij de eerste 24 uur gratis, droog en veilig. Adres: Vredenburg 46 3511 BD Utrecht.

Vaste- en flexwerkplekken

Boek jouw werkplek in Utrecht