Faciliteiten
Werken en vergaderen in Utrecht

Ontdek de Social Impact Factory

Vergaderruimtes, flexwerkplekken en evenementenlocatie

Werken en vergaderen in Utrecht Centrum

Unieke locatie op slechts enkele minuten lopen van het Centraal Station. Ons monumentale pand op de hoek van de Catharijnesingel en het Vredenburg bruist van de creativiteit en ademt sociaal ondernemerschap. Kom langs, ontmoet andere ondernemers en laat je inspireren!

 

Of je nu op zoek bent naar een vaste- of flexwerkplek in Utrecht, een locatie zoekt voor evenementen in Utrecht, of je graag wilt vergaderen in Utrecht vlakbij het Centraal Station, de Social Impact Factory heeft het allemaal. Met een strippenkaart kun je bij ons komen werken of studeren en geniet je van diverse voordelen. 

 

Werken en vergaderen in Utrecht krijgt bij ons extra betekenis! De inkomsten uit de verhuur van vergaderruimtes en werkplekken investeren wij in projecten en initiatieven die sociaal ondernemerschap het ‘nieuwe normaal’ maken. Wij versnellen de beweging naar sociaal ondernemerschap

 

Vergaderruimtes

Zoek je een inspirerende vergaderlocatie in Utrecht? Bij de Social Impact Factory vind je 13 verschillende vergaderruimtes, variërend in grootte. Bij ons kun je vergaderen in Utrecht met gezelschappen van 2 tot 120 personen. Alle vergaderruimtes hebben een unieke creatieve uitstraling en beschikken over moderne technische faciliteiten.  

 

Weet je het nog niet helemaal zeker en wil je een afspraak maken voor een bezichtiging? Neem vrijblijvend contact met ons op, we staan je graag te woord. 

Bekijk de vergaderruimtes

Evenementen

Wil je evenementen in Utrecht organiseren? Social Impact Factory Utrecht is de perfecte evenementenlocatie in Utrecht. Centraal gelegen, met twee grote, multifunctionele zalen voor evenementen tot 120 personen kun je bij ons terecht voor grote bijeenkomsten. Met de flexibele inrichting van de ruimtes en de aanwezigheid van technische faciliteiten kunnen we elk evenement aanpassen naar jouw specifieke wensen.

 

Wil je een online of hybride evenement organiseren? Dat kan! Neem gerust contact met ons op om de verschillende mogelijkheden te bespreken! 

Bekijk de evenementruimtes

Werkplekken

Ben je op zoek naar een vaste- of flexwerkplek in Utrecht voor één of meerdere dagen per week? Of wil je misschien een brainstormsessie met je team organiseren? Bij ons kan het allemaal. Koop een strippenkaart of kies voor één van de lidmaatschappen en profiteer van alle voordelen die Social Impact Factory Utrecht te bieden heeft. 

Bekijk de werkplekken

Kantoorruimtes

Beschik je niet over eigen kantoorruimte, maar heb je wel behoefte aan een vaste werkplek en een kantoor in Utrecht? Deze goed bereikbare werkplek in het centrum van Utrecht is een uitstekende uitvalsbasis voor jouw bedrijf. Door de centrale ligging is het heel eenvoudig om hier af te spreken met jouw klanten en zakenrelaties. 

Bekijk de kantoorruimtes
Berlin
Direct zelf online ruimte reserveren

Ons reserveringssysteem