Green Escape

Lancering The Green Escape

‘the Green Escape’ is een uniek - coronaproof - escapespel dat deze week wordt gelanceerd door BureauWElle en The Greenhouse.

Lisette Wegman
Auteur
Lisette Wegman
Green Escape

‘Ontsnap’ uit The Green Escape naar een betere, eerlijkere en duurzamere wereld.
Vanaf vrijdag 25 september kunnen Utrechtse levensgenieters, wereldverbeteraars, vriendengroepen en collega’s het educatieve met fun combineren! 

Evenementenbureau BureauWElle lanceert in samenwerking met Restaurant The Green House in Utrecht een uniek – coronaproof – escapespel: ‘the Green Escape’. In dit spel, een concept van Bureau WElle, is het de uitdaging om binnen 60 minuten te ontsnappen door opdrachten uit te voeren. De opdrachten zijn gekoppeld aan de 17 Duurzame Ontwikkelingsdoelen die zijn opgesteld vanuit de VN om van de wereld een betere plek te maken in 2030. Op vrijdag 25 september zijn we precies 5 jaar onderweg hier naar toe!

‘the Green Escape’ is een uniek - coronaproof - escapespel dat deze week wordt gelanceerd door BureauWELlle en The Greenhouse.

In deze bijzondere tijd is er meer dan ooit behoefte om veilig samen te komen en inhoudelijk verbinding te zoeken, zowel privé als zakelijk. Tijdens een coronaproof bezoek aan the Green Escape in The Green House is het mogelijk om met vrienden of collega’s plezier te maken en al gamend bewustzijn te creëren over onderwerpen om van de wereld een betere plek te maken. Er zijn in The Green House twee spelkamers beschikbaar waar in totaal 17 spellen opgelost kunnen worden. Elk spel is gekoppeld aan de Duurzame Ontwikkelingsdoelen (Sustainable Development Goals (SDG’s)). 

Sustainable Development Goals

De Sustainable Development Goals zijn opgesteld door landen die zijn aangesloten bij de Verenigde Naties (VN), waaronder Nederland. De doelen zijn tot stand gekomen op basis van wereldwijde inbreng van organisaties en individuen. In totaal zijn er 17 doelen om van de wereld een betere plek te maken in 2030. Zo zijn er doelen over onder andere verantwoorde consumptie en productie, geen armoede en honger en klimaat opgesteld.
Tijdens de lancering van het escapespel in The Green House – vrijdag 25 september – zijn we precies 5 jaar onderweg! We hebben samen dus nog maar 10 jaar te gaan… reden temeer om kennis hierover bij te spijkeren.

COVID-19 update

Veilig werken en vergaderen