Locatie Kauwgomballenfabriek feestelijk geopend!

Donderdag 1 februari vierden wij de opening van onze eerste locatie buiten Utrecht, de Social Impact Factory  is nu ook te vinden in Amsterdam! In het pand van de voormalige kauwgomballenfabriek aan de Willem Fenengastraat nr 2. 

Locatiemanager
Auteur

Daar hoort natuurlijk een feestelijke opening bij, want wij zijn er mega trots op, dat we in samenwerking met onze Partners in Impact, weer een prachtige plek hebben mogen creëren en een nieuwe bestemming hebben kunnen geven aan dit bijzondere pand. Een plek waar sociaal ondernemers, duurzame denkers en creatieve wereldverbeteraars elkaar kunnen ontmoeten, inspireren en vooruit kunnen stuwen. 

Hier volgt een korte samenvatting van deze mooie avond:

Verandering in werk stellen doe je niet alleen, het zijn juist de samenwerkingen waar we zo trots op zijn. Al in de middag waren verschillende van onze partners bezig met het inrichten van hun etalage, zodat we konden laten zien hoe wij samen onze positieve impact vergroten. Zo maakt I-did akoestische oplossingen van gerecyclede uniformen, werkt Triboo met innovatieve materialen om duurzaam kantoormeubilair te maken en hebben we het gebouw letterlijk kleur gegeven met de modulaire kleden van Studio Wae
Kijk ook eens op onze website voor een overzicht van alle bedrijven met wie we samenwerken. 


Bij een feestelijke opening hoort een feestelijk drankje! Onze kersverse nieuwe host hebben we natuurlijk lokaal gesourced, Chris woont op 10 min fietsen afstand. Hij ontvangt onze gasten, die alvast even rond kunnen kijken met een bubbel in de hand. Of gewoon lekker loungen op zo’n gele bank van Kairos


Dan is er ook een officieel moment, Founder Ivar Davids heet iedereen welkom en bedankt alle mensen met wie we samen hebben gewerkt aan het realiseren van deze nieuwe locatie. Er is weer een volgende stap gezet in het bereiken van het SIF-ideaal, op naar sociaal ondernemen als het nieuwe normaal! Daar kan nog wel even over worden nagepraat.


Maar de SIF gedachte is dat werken en plezier hand in hand gaan. Work, meet, play… some tunes! Rico South verzorgde de muzikale omlijsting, Olindas zorgde voor de innerlijke mens met heerlijke bites, er werd airhockey gespeeld op competitieniveau en het zou geen SIF feest zijn zonder ons prijzenrad. 


We kijken met plezier terug op een leuke avond. De Social Impact Factory KBF staat er, helpen jullie sociaal ondernemerschap op de kaart te zetten? Kom langs op de Willem Fenengastraat nr 2!

Maak kennis met ons netwerk