Mensen op de banken in de Social Lounge
Workspaces

Onze Social Lounge

Onze Social Lounge op de eerste verdieping is een bruisende plek waar ondernemers hun kennis kunnen delen. Ontmoet anderen en vergroot je netwerk.

Ontdek onze ruimtes

Ontmoet nieuwe mensen

In onze bruisende social lounge

In onze Social Lounge kun je een werkplek boeken die je niet betaalt met geld, maar met jouw bereidheid om actief kennis te delen. Dit noemen we sociaal kapitaal. In deze bruisende ruimte ontmoet je andere ondernemers en kun je jouw zakelijke netwerk vergroten. De Social Impact Factory stelt de werkplekken in de Social Lounge beschikbaar in het geval van ‘overvloed’. Dat wil zeggen dat je er kunt werken als de ruimte vrij is, maar het kan ook voorkomen dat we de ruimte voor iets anders nodig hebben. In dat geval kan je uitwijken naar het restaurant of een van onze andere werkplekken boeken. 

Social Lounge

De Social Lounge is het bruisende hart van de Social Impact Factory. Deze lichte werkruimte biedt plaats voor ongeveer 30 werkplekken en is van alle gemakken voorzien. Bekijk de beschikbaarheid en reserveer jouw werkplek gemakkelijk online.  

Ga naar seats2meet.com

Over seats2meet.com

Seats2Meet.com is een van de founding parnters van de Social Impact Factory. Samen werken we aan sociaal ondernemerschap als nieuwe normaal.

 

Seats2Meet.com doet dat door het faciliteren van toevallige relevante ontmoetingen (serendipiteit). Wanneer je komt werken in de social lounge ervaar je hoe Seats2Meet.com dit organiseert. Meld je aan via de Serendipity machine bij de entree, deel jouw sociaal kapitaal & maak kennis met het brede internationale netwerk van co-workers verspreid over 32 landen.

work- en office spaces

Kom werken vanuit de fabriek