Jouw kantoor in Utrecht

Vaste werkplekken

Je kunt ook bij de Social Impact Factory terecht als je zoekt naar kantoor huur in Utrecht. Onze vaste werkplekken zijn perfect als jij zoekt naar een kantoor in Utrecht maar niet beschikt over een eigen locatie. Met een vaste werkplek bij de Social Impact Factory beschik je over een eigen bureau in onze moderne, ruim opgezette kantoortuin. Deze bevindt zich op de derde etage en deel je met andere ondernemers. Er is ruimte om jouw spullen op te bergen in je eigen kluis, we bieden je de mogelijkheid om hier post te ontvangen èn je profiteert van diverse voordelen en kortingen.


Met de centrale ligging op slechts steenworp afstand van Utrecht Centraal Station is de Social Impact Factory een strategische uitvalsbasis voor jouw onderneming. Nodig jouw klanten en zakenrelaties uit voor een overleg in het restaurant onder het genot van een hapje of een drankje, of kies voor één van onze vergaderzalen, die jij voor gereduceerd tarief kunt gebruiken. Je weet zeker dat je zo goed voor de dag komt!

De voordelen

Faciliteiten

Centrale locatie
Een vaste werkplek in Utrecht
vlakbij Centraal Station.

faciliteiten

Top faciliteiten
Lichte, moderne werkplekken, snel internet
en onbeperkt koffie & thee.

Plan Einstein - Netwerk Social Impact Factory

Waardevol netwerk
Actief en snelgroeiend netwerk
van innovatieve ondernemers.

Word Factory Member

Met twee soorten lidmaatschappen voor kantoor huur in Utrecht geniet je bij ons van diverse voordelen en kortingen. Ben je samen met jouw collega’s op zoek naar een kantoor in Utrecht? Kies dan voor ons Factory Teamdesk lidmaatschap. Ben je voor jezelf en/of je team op zoek naar kantoor huur in Utrecht? Wil je graag een vaste werkplek in de buurt van Utrecht Centraal? Kies dan voor Factory Member lidmaatschap.    

 

Weet je het nog niet zeker en wil je eerst graag eens langskomen om te kijken? Dat kan uiteraard. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en maak een afspraak voor een kennismaking en bezichtiging. We staan je graag te woord!

 

Benieuwd welke professionals reeds bij Social Impact Factory Utrecht werken? Deze ondernemers en bedrijven hebben een vaste- of flexwerkplek in Utrecht.  

 

Social Impact Factory Aan de Gracht Utrecht Werkplekken

Boek jouw werkplek