Social Hackathon

Social Hackathon

Meedoen met de Social Hackathon? Wij willen sociale initiatieven de wereld in helpen. Of je nou een idee hebt of mee wilt werken aan een sociaal initiatief, je bent van harte welkom. We gaan jou inspireren met workshops over brainstormen, businessmodellen, pitchen en nog veel meer om te zorgen dat jij en je team een leerzame en […]

Decent Work And Economic Growth Industry, Innovation And Infrastructure Partnerships For The Goals
16 tickets over
Social Hackathon

Meedoen met de Social Hackathon?

Wij willen sociale initiatieven de wereld in helpen. Of je nou een idee hebt of mee wilt werken aan een sociaal initiatief, je bent van harte welkom. We gaan jou inspireren met workshops over brainstormen, businessmodellen, pitchen en nog veel meer om te zorgen dat jij en je team een leerzame en leuke tijd hebben terwijl je samenwerkt aan een eerlijkere wereld. De Social Hackathon van Utrecht vind plaats op maandagavond 14 en 28 oktober.

Doe mee als MEE-DENKER

Er zijn zoveel gave sociale ideeën waar helaas niets van terecht komt, daarom kun jij jouw kennis en kunde nu inzetten om een sociaal initiatief de wereld in te helpen. Op de Social Hackathon kies jij een idee waar jij je graag die dag voor in wilt zetten en daar ga je vervolgens samen met jouw team 2 avonden in oktober aan werken. Deze ervaring is niet alleen maar heel inspirerend om een keer gedaan te hebben, je maakt er ook nog eens echt impact mee want de ideeën die uitgewerkt worden, zullen ook daadwerkelijk gerealiseerd worden. Op de Social Hackathon leer je de nieuwste tools op het gebied van brainstormen, ondernemen, business models maken en hoe je binnen no-time van idee naar plan kan gaan.

Doe mee als IDEE-HEBBER

Laten we er werk van maken! Geef je op als idee-hebber voor de Social Hackathon en als jouw idee wordt gekozen dan ga je met een team twee avonden aan jouw idee werken om het om te bouwen tot een concreet plan. Je hoeft helemaal geen uitgewerkt plan te hebben om deel te nemen, je gaat met een team werken van mensen die uit andere vakgebieden komen die hele andere perspectieven hebben op jouw idee. Openstaan voor de ideeën en perspectieven van anderen zal jouw idee alleen maar beter maken!

Van alle ideeën die ingezonden worden, kunnen er maar 5 uitgewerkt worden. Daarom kiezen wij voorafgaand aan het evenement de ideeën waar daadwerkelijk aan gewerkt zal worden. Dit keuzeproces zal gebeuren op basis van een gesprek. Wij zullen je voor de aanvang van het evenement uitnodigen voor een gesprek over jouw idee. Mocht je idee niet worden uitgekozen, dan ben je van harte welkom om mee te doen als mee-denker.

COVID-19 update

Veilig werken en vergaderen