Vergaderen en eten in Utrecht

Stadsbrasserie en Bar de Utrechter

Ontdek het restaurant

Een compleet en duurzaam aanbod

Vergaderen en eten in Utrecht

Bij de Social Impact Factory vind je niet alleen jouw werkplek in Utrecht. Ook als je wilt vergaderen of evenementen in Utrecht wilt organiseren, ben je bij ons aan het juiste adres. Het hoeft je bij de Social Impact Factory aan niets te ontbreken. Je kunt hier werken, vergaderen, borrelen èn eten in Utrecht. 


Naast moderne technische faciliteiten, snelle WiFi, ruim opgezette zalen hebben we ook een mooi duurzaam aanbod voor catering tijdens jouw bijeenkomst. Samen met onze horecapartner Stadsbrasserie en Bar de Utrechter zorgen wij ervoor dat jouw training, workshop, brainstormsessie of (online) vergadering helemaal compleet is. 


De Utrechter werkt samen met lokale en maatschappelijk betrokken leveranciers. Net als de Social Impact Factory heeft ook de Utrechter sociaal ondernemerschap en duurzaamheid hoog in het vaandel.

Jouw bijeenkomst compleet verzorgd

Een volledig catering aanbod

Boek nu

Kom je werken of vergaderen bij de Social Impact Factory, dan weet je dat aan alles is gedacht. Ons monumentale pand, op de hoek van Vredenburg en de Catharijnesingel is perfect bereikbaar. Op slechts enkele minuten lopen van het Centraal Station en pal aan de rand van de Utrechtse binnenstad vind je hier vergaderzalen, evenementruimtes en jouw ideale flexwerkplek in Utrecht.

 

Moderne technische faciliteiten, ruim opgezette zalen, snel internet, toegang tot diverse evenementen in Utrecht en een mooi netwerk van professionals op een bruisende locatie waar sociaal ondernemerschap centraal staat. 

 

Werken, studeren, vergaderen, netwerken, het kan hier allemaal. Maar dat hoeft natuurlijk niet op een lege maag! Boek je een ruimte bij de Social Impact Factory, dan kun je bij  onze horecapartner Stadsbrasserie en Bar de Utrechter op de begane grond terecht voor jouw ontbijt, lunch, tussendoortjes, borrel of diner. 

 

Laat het eten en drinken bezorgen in de vergaderzaal of we reserveren een tafeltje voor je in restaurant op de begane grond: aan jou de keuze. We maken het je zo gemakkelijk mogelijk zodat jouw dag bij ons succesvol is. 

 


 

Let op: in verband met COVID-19 en de daarvoor geldende maatregelen, is ons F&B aanbod gewijzigd. Neem contact met ons op voor de actuele mogelijkheden.

Vergaderlocatie Utrecht - Ontbijt
Vergaderlocatie Utrecht - Lunchbuffet online
Vergaderlocatie Utrecht - Zakelijk-SIF-Borrel
Vergaderlocatie Utrecht - Co-work diner
Ontbijt
Lunch
Borrel
Diner

Goede start van de dag

Begin je dag goed met een compleet ontbijt, inclusief brood van bakkerij Vroeg met een eitje, diverse soorten beleg, yoghurt met fruit en verse jus. De Utrechter serveert dit bij jullie op zaal. Liever in de brasserie ontbijten, dat kan natuurlijk ook. We maken met plezier een reservering.

 

Kosten ontbijt: €9,50* per persoon.

 

*Alle genoemde prijzen zijn ex btw.

Duurzame lunch zonder verspilling

Voor de lunch zetten wij een voedzaam en divers buffet neer, met salades, verse broden en warme items. Dit is een gezamenlijke lunch met andere partijen, maar wel aan je eigen tafel. Wil je een lunch op zaal? Dan hebben we het SIF 12-uurtje voor je (tot 20 personen) of een lunchbuffet op zaal (tegen meerprijs).

 

Voor de lunch zijn er drie opties:
 
  • Lunchbuffet in de Utrechter €16,-* per persoon;
  • Lunchbuffet op zaal €17,50* per persoon;
  • SIF 12-uurtje €13,50* per persoon (tot 20 personen).

 

Zit jouw gewenste optie er niet bij? Geef dit dan aan bij het maken van je boeking. We denken graag met je mee.

 

*Alle genoemde prijzen zijn ex btw.

Bewuste borrel

Sluit je bijeenkomst sfeervol af met een borrel. Het moment om te netwerken of even ontspannen na te praten met collega’s. Samen met de Utrechter organiseren we jouw borrel  in één van onze ruimtes (selfservice) of in de borrelhoek van de brasserie. Het personeel van de Utrechter schenkt dan graag een glaasje voor jouw gasten in.

 

Voor de borrel zijn er twee opties:
 
  • Reguliere borrel €7,50* per persoon;
  • Duurzame borrel €10,-* per persoon.

 

Zit jouw gewenste optie er niet bij? Geef dit dan aan bij het maken van je boeking. We denken graag met je mee.

 

*Alle genoemde prijzen zijn ex btw.

Duurzaam dineren

Dineren tijdens je bijeenkomst? Dat kan! Met plezier serveren we ‘shared dining’ op zaal, bestaande uit drie verschillende gerechten per gang. Je kunt kiezen uit 1, 2 of 3 gangen. Zo hoef je de vergadering niet te onderbreken en verlies je geen kostbare tijd.

 

Toch liever ontspannen dineren in de brasserie, voorafgaand of na je meeting? We reserveren graag een tafel voor je.

 

Voor een diner in uw meeting- of event space is er een 3 gangen shared dining €35,-* per persoon.

 

*Alle genoemde prijzen zijn ex btw.

Netwerk Social Impact Factory |
Vaste- en flexwerkplekken

Boek jouw werkplek in Utrecht