Ons netwerk

Dit zijn onze partners

Samen met onze Factory partners werken we aan ondernemende oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen.

Samenwerken voor sociaal ondernemerschap

Maak kennis met onze partners

Samen met onze partners maken we werk van het oplossen van maatschappelijke uitdagingen. Organisaties die structureel bijdragen aan het vergroten van de activiteiten van de Social Impact Factory zijn onze strategische partners. Deze partners helpen met het vergroten van ons netwerk en activiteiten om meer betrokkenheid bij sociaal ondernemerschap te realiseren. Onze kennispartners zijn organisaties die inhoudelijk bijdragen aan de kennis binnen de Social Impact Factory. Zij organiseren evenementen, werken mee met onze projecten en bieden advies aan ons netwerk. Samen maken we sociaal ondernemerschap het nieuwe normaal.


Wil je met ook met partner worden van de Social Impact Factory? Neem dan contact met ons op.

Ons netwerk

Strategische partners

Word ook partner
Logo Incluzio

De sleutel voor het realiseren van Incluzio’s ambitie ligt in het integraal organiseren en uitvoeren van zorg, het sociaal domein en dienstverlening op wijkniveau.

Logo Specialisterren

Specialisterren is de specialist voor testen van software en toonaangevend op het gebied van testautomatisering. Alle testers hebben een vorm van autisme, waarbij de inzet van hun talent en capaciteit centraal staat.

Samen met de Social Impact Factory werkt de gemeente Utrecht aan een bruisend ecosysteem van sociale startups.

Publieke sector

Alfa Accountants helpt sociaal ondernemers onder meer met het inzicht dat er bij een duurzaam bedrijf ook een duurzame boekhouding hoort.

Financiële dienstverlening

Kirkman Company zorgt voor succesvolle transformaties van organisaties. Samen met hen kan werkelijk iedere publieke en private organisatie 100% relevant worden voor alle stakeholders.

BvdV heeft de kennis en ervaring in huis om ondernemers bij te staan in alle geschillen en vraagstukken waar zij mee te maken krijgen.

Advocatuur

Het Social Entrepreneurship Initiative (UU) organiseert diverse evenementen die gericht zijn op verbinden, het delen van kennis en het agenderen van belangrijke thema’s rond sociaal ondernemerschap.

Educatie
Logo Rabobank

De Rabobank is een Nederlandse bank en onderdeel van de Rabobank Groep. De bank is een van de grootste financiële dienstverleners in Nederland.

Logo EY

EY (Ernst & Young) is een internationaal opererend bedrijf op het gebied van accountancy, belastingadvies en bedrijfsadvies. Er werken meer dan 200.000 mensen in zo’n 150 landen.

Consultancy
Ons netwerk

Kennispartners

Word ook partner
www.olympia.nl

Dagelijks bieden we werk van betekenis aan ruim 10.000 mensen. Met ruim 130 vestigingen is Olympia lokaal aanwezig om bedrijven en mensen met elkaar te verbinden.

Publieke sector
Logo AFD Impact

Give students the opportunity to enrich themselves and have durable social impact through projects and events.

Gelada online mediabureau

Gelada is een online mediabureau. Wij zijn techneuten met een passie voor web ontwikkeling. Geïnspireerd door de laatste technieken ontwikkelen wij hoogwaardige apps en websites.

Technologie

Werken aan het Bruto Nationaal Geluk

Welzijnseconomie
Utrechtse uitdaging

De Maatschappelijk Makelaar.

Logo Stichting Lezen en Schrijven

Brengen laaggeletterdheid onder de aandacht van publiek en politiek door onderzoek te doen en te publiceren en via media kennis, feiten & cijfers en praktijkvoorbeelden te delen.

https://www.hagonext.nl/

Facilitaire dienstverlening en zorg. Werken op een inclusieve wijze en innovatie aan het verbeteren van de schoonmaakbranche.

Deeleconomie
De Utrechter

Stadsbrasserie en bar, kiest haar leveranciers zorgvuldig uit de regio van ontbijt, lunch tot diner en borrel.

Documentaire over de reis van een gezin langs stamoudsten en sjamanen en stimuleert leiderschap voor een duurzame toekomst middels masterclasses.

svdj

Het Stimuleringsfonds voor de Journalistiek stimuleert de kwaliteit, diversiteit en onafhankelijkheid van de journalistiek.

Educatie
https://www.vanselfie.com/

Met slimme online marketing en pakkende video’s zorgen wij ervoor dat jouw bedrijf online meedoet.

Digital Design
starters4communities.nl

Helpen starters en professionals aanjagers te worden van sociale verandering.

https://www.gatindemarktutrecht.nl/

Organiseert markten die sociaal en duurzaam ondernemers een podium biedt. Het doel is grotere naamsbekendheid en meer omzet.

Ecolifetube

Upcyclen grote PET flessen en maken ecosystemen, terrariums en stolpen.

Recycling & Reuse

VC Utrecht staat midden in de stad: letterlijk en figuurlijk! Vanuit ons pand aan de Bemuurde Weerd OZ stimuleren en verbinden we het Utrechtse vrijwilligerswerk.

Op allerlei manieren laten we zien dat kromme groenten en fruit net zo lekker zijn als hun rechte broertjes en zusjes én dat ze ook een vaste plek verdienen in het schap.

www.hu.nl/

Hogeschool met diverse bacheloropleidingen. Geloven in samenwerking en individuele groei hebben een unieke combinatie van onderwijs, onderzoek en het bedrijfsleven.

Educatie
https://www.sprinklr.co/

Duurzaam gekweekte planten die perfect bij elkaar passen, inclusief plantverzorging app.

Kunst & creatie
Thebookie.nl

Een onestop-shop voor je boekhouding: een handige online app voor facturen en uitgaven met je persoonlijke boekhouder.

Consultancy
utrechtmarketing

Zet zich in voor de bezoekersmarketing en de promotie van het Utrechtse cultuuraanbod.

https://hkux.nl/

Bij HKUx werk je als afgestudeerde verder aan je idee of onderneming. Met behulp van ons netwerk, workshops, coaching en ontwerpopdrachten zet je stappen als creatief professional.

Educatie
OranjeFonds

Steunt projecten die mensen met elkaar verbinden. Met geld, aandacht, advies en warme toewijding.

TIAS

Nederlandse businessschool die economie- en managementopleidingen aanbiedt.

Social Enterprise NL ondersteunt sociaal ondernemers door hun zichtbaarheid te vergroten en hen met raad en daad bij te staan via het ledenprogramma.

idid

Wij begeleiden mensen naar werk. We maken het verschil door de deelnemers te laten ervaren hoe leuk werk kan zijn. Ieders talent wordt herontdekt, verder ontwikkeld en versterkt.

Recycling & Reuse

Helpt om sociale ideeën de wereld in te krijgen.

NJR

Wij zijn de jonge underdogs met een missie. We jagen aan. Willen iets betekenen voor de wereld. Klein beginnen en groots worden.

http://stichtinglifegoals.nl/

Stichting Life Goals Nederland biedt lokale sportprogramma’s voor kwetsbare mensen. Met onze sportprogramma’s activeren we kwetsbare mensen.

Logo Band op Spanning

Band op Spanning is een organisatie zonder winstoogmerk en valt formeel onder Stichting de Groene Garage, die ernaar streeft de schadelijke effecten op het milieu die veroorzaakt worden door energieverbruik en mobiliteit te minimaliseren.

Jonge Honden

Handige twintigers die met vragen, ideeën en hard werk beweging brengen in je project of organisatie.

www.thegreenhouserestaurant.nl

The Green House, een bijzonder restaurant in Utrecht waar chefs de lekkerste gerechten bereiden van ingrediënten uit eigen urban farm en uit de regio.

avance logo

Het adviesbureau gespecialiseerd in impact meten voor social enterprises, NGO’s en impact investors.

JCI Nederland

JCI (Junior Chamber International) is het wereldwijde netwerk voor jonge ondernemende mensen die actief bijdragen aan de maatschappij.

Community
ANNE\

Alle Nederlanders Naar Energieneutraal. ANNE is het startpunt voor iedereen met een duurzaam hart.

https://www.enactus.nl/

Een internationaal samenwerkingsverband tussen studenten, het hoger onderwijs en het bedrijfsleven. Het doel van dit samenwerkingsverband is om studenten in staat te stellen zich te ontwikkelen tot ondernemende en verantwoorde leiders.

Travel Impact Lab

Stichting Travel Impact Lab helpt start-ups succesvol op gang en zet bestaande reisorganisaties opnieuw in beweging.

de bende

Ontwerpbureau waar ze bedenken, ontwerpen en uitvoeren. Van tafel tot volledige inrichtingen.

Kunst & creatie
The Impact Days

Drie dagen in het jaar waarin in heel Nederland samen sociaal ondernemerschap wordt gevierd.

Logo De Koekfabriek

De Koekfabriek is opgericht om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te voorzien van een plek in de maatschappij. Hierdoor hebben ze een leuke werkplek, horen ze erbij, en bakken ze de lekkerste koekjes.

Bureau Box is een design studio met oog voor impact. Wij ontwerpen, ontwikkelen en adviseren opdrachtgevers over digitale toepassingen die hun impactmissie ondersteunen.

Digital Design

A global organisation helping people to lead more fulfilled lives.

Movisie

Landelijk kennisinstituut voor een samenhangende aanpak van sociale vraagstukken.

Welzijnseconomie

B-Corps forms a community of leaders and drive a global movement of people using business as a force for good.

Logo Socreatie

Door gesprekken over het hoe en waarom van het werk van sociaal ondernemers creëren we samen meerwaarde voor deze groeiende beweging.

SingularityU

Een uit Silicon Valley afkomstige denktank die educatieve programma’s aanbiedt op het gebied van snelgroeiende technologieën.

MaatschapWij is een inspiratieplatform voor een socialer en duurzamer Nederland. We zetten change makers, actieve burgers, rebelse ambtenaren en betekenisvolle ondernemers in de spotlights.

i-did

Begeleiden mensen die lang tot altijd in de bijstand hebben gezeten naar werk door het produceren van producten gemaakt van gerecycled vilt.

Recycling & Reuse

We stimulate and support the most innovative entrepreneurial solutions to the social and environmental challenges we face today.

bibliotheek Utrecht

Utrecht, Kunst & Cultuur, Workshops & Lezingen.

Milieucentrum Utrecht (MCU) is het stedelijk centrum voor Natuur en Milieu en vormt de schakel tussen het gemeentelijk milieubeleid en de bewoners van Utrecht.

Community
ebbf

A community of individuals across more than 50 countries, inspired by Baha’i Principles, passionate about finding ways to contribute to a prosperous, sustainable and just civilisation through their daily work.

Community
Energie-U

Energiecoöperatie Energie-U, Utrechtse bewoners die duurzame energie thuis, in hun buurt en in onze stad aanjagen, organiseren en bewaken.

the rookie minds

The new generation of professionals with an appetite for freedom and flexibility. Finance | Legal | Human Development.

Mcleasy

m.b.v. Wajongers en jongvolwassenen met een taalachterstand, wordt de levensduur van afgeschreven MacBooks verlengd.

Recycling & Reuse
Werk met ons samen

Wil jij aan de slag met ons projectenteam?