Ons netwerk

Dit zijn onze partners

Samen met onze partners werken we aan ondernemende oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen.

Samenwerken voor sociaal ondernemerschap

Maak kennis met onze partners

Samen met onze partners maken we werk van het oplossen van maatschappelijke uitdagingen. Organisaties die structureel bijdragen aan het vergroten van de activiteiten van de Social Impact Factory zijn onze strategische partners. Deze partners helpen met het vergroten van ons netwerk en activiteiten om meer betrokkenheid bij sociaal ondernemerschap te realiseren. Onze kennispartners zijn organisaties die inhoudelijk bijdragen aan de kennis binnen de Social Impact Factory. Zij organiseren evenementen, werken mee met onze projecten en bieden advies aan ons netwerk. Samen maken we sociaal ondernemerschap het nieuwe normaal.


Wil je met ook met partner worden van de Social Impact Factory? Neem dan contact met ons op.

Ons netwerk

Strategische partners

Word ook partner
Logo Incluzio

De sleutel voor het realiseren van Incluzio’s ambitie ligt in het integraal organiseren en uitvoeren van zorg, het sociaal domein en dienstverlening op wijkniveau.

Welzijnseconomie
Logo Band op Spanning

Band op Spanning is een organisatie zonder winstoogmerk en valt formeel onder Stichting de Groene Garage, die ernaar streeft de schadelijke effecten op het milieu die veroorzaakt worden door energieverbruik en mobiliteit te minimaliseren.

Kirkman Company zorgt voor succesvolle transformaties van organisaties. Samen met hen kan werkelijk iedere publieke en private organisatie 100% relevant worden voor alle stakeholders.

Logo Rabobank

De Rabobank is een Nederlandse bank en onderdeel van de Rabobank Groep. De bank is een van de grootste financiële dienstverleners in Nederland.

Samen met de Social Impact Factory werkt de gemeente Utrecht aan een bruisend ecosysteem van sociale startups.

Publieke sector
Logo Specialisterren

Specialisterren is de specialist voor testen van software en toonaangevend op het gebied van testautomatisering. Alle testers hebben een vorm van autisme, waarbij de inzet van hun talent en capaciteit centraal staat.

BvdV heeft de kennis en ervaring in huis om ondernemers bij te staan in alle geschillen en vraagstukken waar zij mee te maken krijgen.

Consultancy
Logo EY

EY (Ernst & Young) is een internationaal opererend bedrijf op het gebied van accountancy, belastingadvies en bedrijfsadvies. Er werken meer dan 200.000 mensen in zo’n 150 landen.

Consultancy

Seats2meet.com faciliteert werk- en ontmoetingsplekken voor freelancers en ondernemers in ruil voor hun sociaal kapitaal, een belangrijk element om relevant te blijven in de markt.

Het Social Entrepreneurship Initiative (UU) organiseert diverse evenementen die gericht zijn op verbinden, het delen van kennis en het agenderen van belangrijke thema’s rond sociaal ondernemerschap.

Educatie
Logo De Koekfabriek

De Koekfabriek is opgericht om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te voorzien van een plek in de maatschappij. Hierdoor hebben ze een leuke werkplek, horen ze erbij, en bakken ze de lekkerste koekjes.

Ons netwerk

Kennispartners

Word ook partner
starters4communities.nl

Helpen starters en professionals aanjagers te worden van sociale verandering.

Social Enterprise NL ondersteunt sociaal ondernemers door hun zichtbaarheid te vergroten en hen met raad en daad bij te staan via het ledenprogramma.

B-Corps forms a community of leaders and drive a global movement of people using business as a force for good.

We stimulate and support the most innovative entrepreneurial solutions to the social and environmental challenges we face today.

Werk met ons samen

Wil jij aan de slag met ons projectenteam?