Ons netwerk

Dit zijn onze partners

Samenwerken voor sociaal ondernemerschap

Maak kennis met onze partners

Samen met partners van de Social Impact Factory maken we werk van het oplossen van maatschappelijke uitdagingen. Organisaties die structureel bijdragen aan het vergroten van de activiteiten van de Social Impact Factory zijn onze strategische partners. Deze partners helpen met het vergroten van ons netwerk en activiteiten om meer betrokkenheid bij sociaal ondernemerschap te realiseren.


Onze kennispartners zijn organisaties die inhoudelijk bijdragen aan de kennis binnen de Social Impact Factory. Samen met ons organiseren zij evenementen, werken mee met onze projecten en bieden advies aan ons netwerk. Samen maken we sociaal ondernemerschap het nieuwe normaal.


Wil je ook partner worden van de Social Impact Factory? Neem dan contact met ons op.

Ons netwerk

Strategische partners

Word ook partner
Ons netwerk

Kennispartners

Word ook partner
Werk maken van sociaal ondernemerschap

Samenwerken

Onze centrale locatie is de perfecte plek om mensen samen te brengen. Of het nu gaat om vergaderen dicht bij Utrecht Centraal station, of als centraal gelegen evenementenlocatie in Utrecht, de Social Impact Factory is dé hotspot voor sociaal ondernemerschap.

 

Hier komen startups, scale-ups, corporates en (semi-) publieke instellingen bij elkaar om samen te werken aan vernieuwende oplossingen voor hedendaagse vraagstukken. Uiteenlopende organisaties en ondernemers met een belangrijk gemeenschappelijk doel: ze willen allen impact maken met hun onderneming.

 

Kom vergaderen in Utrecht in één van onze 13 vergaderzalen of maak gebruik van onze coworking space en boek een flexwerkplek in Utrecht.

 

Wil je een keer langskomen om kennis te maken? Dat kan! Maak vrijblijvend een afspraak met ons, we vertellen je graag alles over de Social Impact Factory en wat de mogelijkheden zijn voor jou. 

 

Werk met ons samen

Wil jij aan de slag met ons programmateam?