Flexwerkplek Utrecht | Coworking space Utrecht

Jouw coworking space in Utrecht

Ontdek onze ruimtes

Werken en studeren bij de Social Impact Factory

De lounge op de eerste verdieping van de Social Impact Factory is een moderne, lichte ruimte welke van alle gemakken is voorzien. Ideaal als jouw coworking space in Utrecht. Je kunt lekker aan een tafel werken of met je laptop op de bank gaan zitten. In de pop-up box kun je rustig (video-) bellen en de babbelbox is een ideale plek om even met elkaar te overleggen. 


Zoek je een iets rustigere flexwerkplek, bekijk dan onze coworking space in de grote open ruimte, ook op de eerste verdieping. Hier heb je een ruime desk met een goede bureaustoel. Er zijn speciale belhokjes voor als je even moet telefoneren. Met een lidmaatschap word je member. Als member geniet je van diverse voordelen zoals bijvoorbeeld korting op zaalhuur en toegang tot ons snelgroeiende netwerk en onze evenementen.


Ben je op zoek naar een plek om met anderen te brainstormen? Wil je een workshop of training organiseren? De Social Impact Factory is een goed bereikbare vergaderlocatie in Utrecht op loopafstand van het Centraal Station. We beschikken over 13 verschillende zalen, variërend in grootte voor groepen van 2 tot wel 130 personen. Alle zalen zijn uitgerust met moderne faciliteiten, ook geschikt voor online meetings. 

De Lounge

Op de eerste verdieping van de Social Impact Factory vind je een ruime coworking space. Onze lounge is een lichte, speels opgezette, moderne ruimte. De perfecte locatie voor jouw flexwerkplek in Utrecht. 

 

Een werkplek in de lounge kost slechts €12,5 exclusief btw per dag. Hiermee heb je de beschikking over snel internet en onbeperkt koffie en thee. Wil je vaker komen werken of brainstormen in deze creatieve ruimte? Koop een strippenkaart en pak je voordeel!

Koop een strippenkaart
Social Impact Factory Aan de Gracht Utrecht Werkplekken

Boek jouw werkplek