Flexwerkplek Utrecht | Coworking space Utrecht

Jouw flexwerkplek in Utrecht

Ontdek onze ruimtes

Kom werken in de lounge

De lounge op de eerste verdieping van de Social Impact Factory is een moderne, lichte ruimte welke van alle gemakken is voorzien. Ideaal als jouw flexwerkplek in Utrecht. Je kunt lekker aan een tafel werken of met je laptop op de bank gaan zitten. In de pop-up box kun je rustig (video-) bellen en de babbelbox is een ideale plek om even met elkaar te overleggen. 


Ben je op zoek naar een plek om met anderen te brainstormen? Wil je een workshop of training organiseren? De Social Impact Factory is een goed bereikbare vergaderlocatie in Utrecht op loopafstand van het Centraal Station. We beschikken over 13 verschillende zalen, variërend in grootte voor groepen van 2 tot wel 130 personen. Alle zalen zijn uitgerust met moderne faciliteiten, ook geschikt voor online meetings. 

De Lounge

De lounge op eerste verdieping van de Social Impact Factory is een lichte, speels opgezette, moderne ruimte. De perfecte locatie voor jouw flexwerkplek in Utrecht. 

 

Een werkplek in de lounge kost slechts €12,5* per dag. Hiermee heb je de beschikking over snel internet en onbeperkt koffie en thee. Wil je vaker komen werken? Koop een strippenkaart en pak je voordeel!

*excl. btw

Koop een strippenkaart
Social Impact Factory Aan de Gracht Utrecht Werkplekken

Boek jouw werkplek