A TRIP DOWN MEMBER LANE

De Social Impact Factory bestaat dit jaar 5 jaar! Een goed moment om a trip down member lane te gaan. Hoe was het begin van Social Impact Factory? Wie kunnen deze vraag nou beter beantwoorden dan onze eigen members.

Rafaëla Pelleboer
Team Utrecht

A TRIP DOWN MEMBER LANE..

..met Starfish21

De Social Impact Factory bestaat dit jaar 5 jaar! Een goed moment om a trip down member lane te gaan. Hoe was het begin van Social Impact Factory?

Wie kunnen deze vraag nou beter beantwoorden dan onze eigen members? Ik stelde vier vragen aan onze members van het eerste uur, Starfish21 en GeluksBV.

Vandaag is Martine van Starfish21 aan het woord. Starfish21 is dé partner voor het (familie)bedrijf dat zich wil blijven ontwikkelen. Op het gebied van gedrag, samenwerking, leiderschap en organisatiestructuur.

Hoe ben je destijds bij de Social Impact Factory (SIF) gekomen?
Ik was één van de eerste bewoners van SIF. We zaten eerst op een andere plek maar waren op zoek naar iets anders. Een plek waar we makkelijk onze klanten konden ontvangen, events konden organiseren en wat een fijne werkplek voor onszelf zou zijn. Mijn man had iets over de Social Impact Factory gelezen en zo kwamen wij bij jullie.

Wat brengt SIF jou vandaag?
SIF brengt mij rust, inspiratie en concentratie.

Hoe zou je de Social Impact Factory omschrijven?
Ik vind SIF een fijne werkplek, inspirerend qua omgeving, centraal gelegen, en een ontmoetingsplek.

Wat is jouw meest gedenkwaardige moment in de Factory?
Mijn meest gedenkwaardige moment bij SIF…dat zijn er een paar. We hebben hele gave bijeenkomsten verzorgd. Zoals een panel discussie tussen leiders van organisaties die duurzamer en meer 21e eeuws wilden organiseren. Ik leidde de paneldiscussie. Dit was in de open ruimte op de tweede verdieping (zaal 7: Sydney).  Erg leuk!

Of de gave workshops die we hebben gegeven rondom ons product The Next Scan. Altijd leuke events met goede, door SIF en De Utrechter verzorgde borrels!

Bedankt Martine!

Wil je meer weten over Starfish21? Klik dan hier.

Werk vanuit de fabriek

Word member van de Social Impact Factory