Social Impact Factory de Kauwgomballenfabriek Amsterdam

Vacature:  Marketing & Communicatie Professional (24-32 uur)

Word per direct onze Marketing & Communicatie Professional bij Social Impact Factory (24/32 uur)

Carlijn Grinwis
Team SIF
Social Impact Factory de Kauwgomballenfabriek Amsterdam

Omschrijving functie: Marketing & Communicatie Professional, 24-32 uur, Utrecht
Sluitingsdatum vacature: 25 maart 2024
Start functie: per direct

Word per direct onze Marketing & Communicatie Professional bij Social Impact Factory (24/32 uur)

Ben jij klaar om jouw marketing- en communicatie vaardigheden in te zetten voor positieve verandering? Stap dan aan boord bij Social Impact Factory en word een architect van impactvolle verbindingen!

Over Social Impact Factory

Social Impact Factory is een fysieke hotspot voor sociaal ondernemerschap in Utrecht met twee locaties: Vredenburg en Aan de Gracht, en één in Amsterdam, de Kauwgomballenfabriek. Ondernemers huren hier een werkplek, kantoor en/of een vergaderruimte en er is een divers aanbod aan evenementen met een focus op sociale en duurzame ontwikkelingen. Met een jong team in een dynamische omgeving zorgen wij dat we samenwerkingen stimuleren en verbindingen leggen tussen overheid, bedrijven en burgers om zo de beweging richting een duurzame maatschappij te versnellen. Zie meer informatie op socialimpactfactory.com

B Corporation
Social Impact Factory is sinds maart 2022 een B Corporation (Bcorp). B Corporations zijn bedrijven die door B Lab zijn geverifieerd om te voldoen aan hoge normen op het gebied van sociale en milieuprestaties, transparantie en aansprakelijkheid. Bij ons staat sociaal ondernemerschap centraal en willen wij laten zien dat maatschappelijke doelstellingen hand in hand gaan met economische doelstellingen, oftewel ‘using business as a force for good’. 

Functieomschrijving en taken

Als onze Marketing & Communicatie Professional ben jij de architect achter onze missie om de beweging naar sociaal ondernemerschap te versnellen. Je krijgt de kans om een verschil te maken door onze boodschap te verspreiden, onze community te versterken en ons verhaal te vertellen aan de wereld. Met jouw creatieve geest ontwikkel en leid je het jaarlijkse marketingplan, scherp je onze strategie aan en breng je onze visie tot leven in de digitale en fysieke wereld.

Van het bedenken van baanbrekende campagnes tot het creëren van betoverende content, van het bouwen van sterke relaties met partners tot het inspireren van onze community – jouw rol is cruciaal in het vormgeven van onze impact en het versnellen van onze beweging naar een betere wereld.

Profiel

 • Jij bent de architect en de doener, met minimaal vijf jaar ervaring in marketing en/of communicatie.
 • Jouw creatieve geest kent geen grenzen en je hebt een passie voor het creëren van impactvolle verhalen.
 • Je bent een digitale goochelaar met ervaring in het opzetten van online marketingcampagnes en het vergroten van de online zichtbaarheid.
 • Als SEO/SEA-master ben je bedreven in het optimaliseren van onze vindbaarheid en het vergroten van ons bereik (samen met onze partner).
 • Je hebt een scherp oog voor design en een vlotte pen voor het schrijven van pakkende content.
 • Je bent een meester in multitasking en weet altijd de juiste prioriteiten te stellen. Last but not least: je bent een echte teamspeler en voelt je thuis in een dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is.

Aanbod

 • Een mix van autonomie, eigenaarschap en vrijheid om jouw stempel te drukken op onze missie.
 • Een bruisende omgeving waar je afwisselend kunt werken op onze locaties in Utrecht en Amsterdam.
 • Een warm en inclusief team dat jouw talent omarmt en aanmoedigt om te groeien.
 • Borrels, activiteiten en netwerkevenementen waarmee je jouw impact kunt vergroten.
 • Een marktconform salaris (24-32 uur) en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals reiskostenvergoeding en pensioenopbouw.

Proces

Ben jij klaar om je bij ons aan te sluiten en een magische reis te beginnen? Stuur dan jouw CV en een motivatiebrief naar carlijn@socialimpactfactory.com. Wij kunnen niet wachten om jouw verhaal te horen en samen de wereld te veranderen.

Bij Social Impact Factory streven we naar een diverse, gelijke en inclusieve organisatie. We verwachten dezelfde inzet terug van jou als onze nieuwe Marketing & Communicatie Professional..

Maak kennis met ons netwerk