corona

ACTUEEL | COVID-19

In het kader van de ontwikkelingen met betrekking tot COVID-19 delen wij graag hoe de Social Impact Factory omgaat met deze situatie.

Marije Hoogendoorn
Auteur
corona

In verband met de verlenging van de door de overheid opgelegde maatregelen omtrent COVID-19 hebben wij besloten om Social Impact Factory in ieder geval tot 20 mei te sluiten. 

Wij hopen dat jullie begrip hebben voor deze keuze. De gezondheid van onze members, bezoekers en het gehele team is dermate belangrijk dat we genoodzaakt zijn mee te gaan in deze maatregel.

Tijdens de periode dat onze locatie gesloten is kunnen er geen ruimtes of werkplekken geboekt worden. Wil je een reservering maken na 20 mei? Dan kan dit via ons boekingssysteem of per email via: reserveringen@socialimpactfactory.com

Evenementen worden verplaatst tot nader te bepalen datums. Informatie over evenementen is te vinden op onze evenementenpagina. Degene die zich al hebben aangemeld voor evenementen ontvangen hierover bericht. 

De ontwikkelingen met betrekking tot COVID-19 worden door ons op de voet gevolgd en alle maatregelen die van invloed zijn op onze dienstverlening, zullen wij tijdig met jullie communiceren. Voor onze actuele updates verwijzen wij graag naar onze LinkedIn pagina.

Voor verdere vragen kun je bij ons terecht via hallo@socialimpactfactory.com en 030-2271812.

Vaste- en flexwerkplekken

Boek jouw werkplek in Utrecht