Olympia Uitzendbureau

Niet alles draait om geld verdienen

Olympia helpt kandidaten aan werk van betekenis, werk dat écht voldoening geeft. Een mooi bedrijf, met mooie uitgangspunten. En een partner om trots op te zijn!

Esmé van Dijk
Team Utrecht
Team Social Impact Factory - Esmé van Dijk
Olympia Uitzendbureau

Olympia en de Social Impact Factory

Ken je onze nieuwe partner Olympia? Met meer dan 130 vestigingen in het hele land behoort Olympia tot de toptien van uitzendorganisaties in Nederland. Olympia biedt dagelijks werk aan ruim 10.000 mensen, maar gaat daarin een stap verder dan andere bureaus: Olympia helpt kandidaten aan werk van betekenis, werk dat écht voldoening geeft. Een mooi bedrijf, met mooie uitgangspunten. En een partner om trots op te zijn!

Flexibel en vast
Stel dat alle bedrijven en organisaties voortdurend stil staan bij de betekenis van het werk dat we doen. Dan maken we andere keuzes. We delen meer kennis. We gaan bewuster met onze omgeving om. We leren ons leven lang. We doen werk dat ertoe doet, omdat we weten waaróm we het doen. Dat is in het kort hoe Olympia tegen werk aankijkt, of het nu gaat om flexibel of vast. En dat sluit helemaal aan op wat wij belangrijk vinden.

Dezelfde ideeën
“We zijn met elkaar in contact genomen omdat de Social Impact Factory op zoek was naar een nieuwe medewerker en onder de indruk was van onze merkbelofte,” zegt Marleen Houtman van Olympia Utrecht/Zeist. “En het klikte meteen! Je merkt gewoon dat je dezelfde ideeën hebt over werk en de samenleving. Niet alles draait om geld verdienen, je wilt ook een bijdrage leveren aan je omgeving. Het was heel logisch om dit partnerschap aan te gaan.”

Maatschappelijke successen vieren
“Ik merk dat meer opdrachtgevers juist vanwege ons sociale gedachtengoed voor ons kiezen,” vervolgt Marleen. “We scoren van oudsher hoog op kwaliteit en service , maar dat wij betekenis van werk daarbij centraal stellen, geeft steeds vaker de doorslag. En dat zijn ook de klanten waarmee het samenwerken echt een feestje is. Omdat je niet alleen commerciële successen deelt, maar óók de maatschappelijke.”

Werving & Selectie
Ons partnership houdt onder meer in dat we Olympia graag in de schijnwerpers zetten en natuurlijk kunnen medewerkers van Olympia bij ons terecht als een werkplek nodig hebben. Olympia doet ook aan Werving & Selectie en in het kader van ons partnerschap zijn ze tegen een symbolisch bedrag voor de Social Impact Factory op zoek gegaan naar een nieuwe medewerker. Ze hebben iemand aan ons voorgesteld die vanuit een uitkeringssituatie weer aan het werk wilde. En ook dat klikte meteen. Diana wilde heel graag bij ons werken en is heel gemotiveerd. Dus zo heeft iedereen baat bij deze samenwerking.

Sociale impact
“Ik vond de rondleiding die we bij de Social Impact Factory kregen echt een belevenis,” vertelt Marleen. “Het verhaal is natuurlijk geweldig: mensen en ondernemingen bij elkaar brengen die sociale impact willen realiseren, niet gedreven door winst. Maar de hele ruimte straalt dat gevoel ook uit. Met de bijzondere inrichting en alle ideeën en gedachten die daarachter schuilen. Ik vond het erg inspirerend. We hebben afgesproken dat Olympia één of twee keer per jaar een event bij de Social Impact Factory gaat organiseren. Daar kijk ik erg naar uit!”

Sociaal Ondernemerschap in Utrecht Contact Social Impact Factory
De hete zomerdeal

25% korting op onze vergaderruimtes