Nieuwe locatie Social Impact Factory

Aan de Gracht

Historische plek in het stadshart van Utrecht

SIF Aan de Gracht

Social Impact Factory breidt uit en opent een nieuwe locatie aan de Kromme Nieuwegracht 3 in Utrecht, op steenworp afstand van de Dom en op 15 minuten loopafstand van Utrecht CS. In de zomer van 2023 opent de nieuwe locatie met drie etages, voorzien van alle gemakken en energielabel A+. Voor jouw flexibele werkplek tot een eigen kantoorruimte. En voor vergaderen met je team tot events met grote groepen. Bij ons 'Aan de Gracht' kun je terecht voor het volgende:

- 10 vergaderruimtes van 4 tot 30 personen
- de monumentale 'blauwe kamer' voor events, borrels en walking dinners tot 50 personen
- 60 werkplekken, zowel flexibel als vast
- diverse eigen offices met 4 tot 8 werkplekken

Er is gelegenheid tot parkeren op eigen terrein, inclusief het opladen van je auto. En kom je met een elektrische fiets, dan kun je die ook bij ons veilig stallen en opladen.

Boek nu vooruit met 10% korting, mail naar reserveringen@socialimpactfactory.com 

Over deze monumentale locatie

De charme van een eeuwenoud rijksmonument met een even oude traditie in vernieuwend en vrijdenken. Dit markante gebouw dankt haar naam aan één van haar beroemde bewoonsters; tot 1770 diende het als schitterend winterverblijf van de verlichte schrijfster Belle van Zuylen. Jaren later werd deze locatie het decor voor vooruitstrevende schrijvers en leergierige jongeren die deel wildennemen aan het maatschappelijke leven. En het was de eerste school waar jongens en meisjes in dezelfde klas zaten. Zoals Belle van Zuylen al schreef: “Ik vraag geen vrijheid van denken, die heb ik”. Een plek met historie én toekomst die ons en hopelijk ook jou past!
 
Contact: Carlijn Grinwis (carlijn@socialimpactfactory.com)

De Social Impact Factory is gecertificeerd B Corp

 

Netwerk Social Impact Factory |
Vaste- en flexwerkplekken

Boek jouw werkplek in Utrecht