Draag bij aan sociaal ondernemerschap

Social Impact Factory Utrecht is geen vergaderlocatie zoals zovelen. Wij hebben een missie. Eentje die verder reikt dan het verhuren van zalen. 

 

Het verhuren van vergaderzalen en werkplekken is onze bron van inkomsten maar geen doel op zich. Wij doen dit zodat we de hotspot voor sociaal ondernemerschap kunnen zijn. Zodat we maatschappelijke vraagstukken echt kunnen oplossen, in samenwerking met innovatieve ondernemers die hier bij elkaar komen. Waarmee we samen tot vernieuwende oplossingen komen. 

 

Vergaderen in Utrecht krijgt zo extra betekenis, want je draagt actief bij aan het versnellen van de beweging naar sociaal ondernemerschap. Boek jouw vaste of flexibele werkplek in Utrecht of misschien ben je op zoek naar goede studieplekken in Utrecht? Bij de Social Impact Factory vind je het allemaal! Ook ben je bij ons aan het goede adres voor jouw volgende evenementen in Utrecht. We beschikken over twee grote evenementenruimtes. Deze zijn net als onze overige vergaderzalen flexibel in te delen en uitgerust met moderne technische faciliteiten. 

 

Je ziet sociaal ondernemerschap overal in ons pand terug: in de (her)gebruikte materialen, ons horeca aanbod, de inrichting van ons pand tot aan de evenementen die we organiseren, Vredenburg 40 is een bijzondere vergaderlocatie in Utrecht!

 

Samen maken we sociaal ondernemerschap het nieuwe normaal.

ADRES

Vredenburg 40
3511 BD – UTRECHT

 

CONTACT

+31 (0)30 22 718 12
hallo@socialimpactfactory.com