Draag bij aan sociaal ondernemerschap

De Social Impact Factory is geen vergaderlocatie zoals zovelen. Wij hebben een missie, eentje die verder reikt dan het verhuren van ruimtes. 

 

Het verhuren van vergaderzalen en werkplekken is onze inkomstenbron maar niet ons doel op zich. Het is voor ons het middel om de hotspot voor sociaal ondernemerschap in Utrecht te kunnen zijn. Een plek te zijn waar innovatieve, sociale ondernemers bij elkaar kunnen komen om te werken aan het oplossen van maatschappelijke vraagstukken. 

 

Vergaderen in Utrecht of coworking krijgt zo een extra betekenis, want je draagt actief bij aan het versnellen van de beweging naar sociaal ondernemerschap. Boek jouw vaste of flexibele werkplek in Utrecht. Ook ben je bij ons aan het goede adres voor jouw volgende evenementen in Utrecht. We beschikken over twee grote evenementenruimtes. Deze zijn net als onze overige vergaderzalen flexibel in te delen en uitgerust met moderne technische faciliteiten. 

 

Je ziet sociaal ondernemerschap overal in ons pand terug: in de (her)gebruikte materialen, ons horeca aanbod, de inrichting van ons pand en de evenementen die we organiseren, Vredenburg 40 is een bijzondere vergaderlocatie in Utrecht!

 

Samen maken we sociaal ondernemerschap het nieuwe normaal.

ADRES LOCATIE UTRECHT

Vredenburg 40
3511 BD  Utrecht

CONTACT

+31 (0)30 22 718 12
hallo@socialimpactfactory.com