Draag bij aan sociaal ondernemerschap

De Social Impact Factory is jouw plek om te ontmoeten, werken en vergaderen. Op bijzondere en centraal gelegen locaties. En wij hebben een missie, die mensen verbindt en de wereld op een positieve manier verder brengt, doe je mee?

 

Het verhuren van vergaderzalen en werkplekken is onze inkomstenbron en dient onze missie. Op onze locaties en samen met al onze members, partners en gasten willen we dé hotspot voor sociaal ondernemerschap zijn voor iedereen. Een plek te zijn waar innovatieve, sociale ondernemers bij elkaar kunnen komen om te werken aan het oplossen van maatschappelijke vraagstukken. En waar geïnteresseerden inspiratie op kunnen doen.

 

Ontmoeten, werken en vergaderen krijgt zo extra betekenis, want je draagt actief bij aan het versnellen van de beweging naar sociaal ondernemerschap. Boek jouw vergadering, een vaste of flexibele werkplek bij ons en doe mee! Ook ben je bij ons aan het goede adres voor jouw volgende evenementen. We beschikken over prachtige ruimtes voor groepen tot 120 gasten, flexibel in te delen en uitgerust met moderne technische faciliteiten.

 

Je ziet sociaal ondernemerschap overal in ons pand terug: in de (her)gebruikte materialen, ons horeca aanbod, de inrichting van onze locaties met onze duurzame partners, en de projecten en events die we organiseren.

 

Samen maken we sociaal ondernemerschap het nieuwe normaal.

CONTACT

+31 30 22 718 12
hallo@socialimpactfactory.com