Starters4communities

Starters4Communities: nieuwe deelnemers op inspiratiebezoek

Bij Starters4Communities worden deelnemers intensief getraind door professionals op het gebied van ondernemen, marketing en communicatie.

Marije Hoogendoorn
Team Utrecht
Marije
Starters4communities

Starters4Communities kwam afgelopen vrijdag bij de Social Impact Factory op bezoek met hun nieuwe lichting impact makers.

Inspiratie bij de Social Impact Factory
Vrijdag 4 oktober tijdens de nationale Eet Geen Dierendag kwamen de nieuwe deelnemers van Starters4Communities op bezoek bij de Social Impact Factory. De dag bestond uit een inspiratiebezoek bij een aantal sociale en duurzame ondernemers in Utrecht. Ze startten de middag met een vegetarische lunch gemaakt door Meetjack, een onderneming die vlees vervangende happen maakt van Jackfruit. 

Na de lunch werden ze meegenomen in de wereld van sociaal ondernemerschap binnen Social Impact Factory. De oprichter van Starters4Communities kwam de deelnemers welkom heette en vertelde over het ontstaan van het programma. De oprichter van JAAPIE Food volgde met een inspirerend verhaal over het ontstaan hun een burger gemaakt van krekels. De middag eindigde met een rondleiding door de Social Impact Factory, waar ze langs verschillende sociale en duurzame ondernemers liepen die zich daar huisvesten.

Benieuwd wat de deelnemers van Starters4Communties doen?
In enkele maanden worden de deelnemers intensief getraind door professionals op het gebied van ondernemen, marketing en communicatie. Deze trainingen krijgen ze om 5 Utrechtse initiatieven en sociale ondernemingen te ondersteunen in het versterken van hun impact, bereik en duurzaamheid.

Wat is nodig?
Om dit doel te bereiken en maximaal impact te maken voor deze Utrechtse initiatieven, is Starters4Communities een crowdfunding campagne gestart. Vóór 20 oktober moeten ze in totaal €20.500,- ophalen. Op hun website vind je meer informatie en ontdek je aan welke initiatieven je kunt bijdragen.

sociaal ondernemerschap
Een netwerk van impactmakers

Maak kennis met ons netwerk