Ondernemers Lintje

Winnaars van het Ondernemers Lintje

De winnaars zijn bekend! Afgelopen week zijn de Ondernemersprijzen en het Ondernemers Lintje overhandigd aan de 5 winnaars.

Marije Hoogendoorn
Auteur
Ondernemers Lintje

De winnaars zijn bekend! Afgelopen week zijn de Ondernemersprijzen en het Ondernemers Lintje overhandigd aan de 5 winnaars.

Het Ondernemers Lintje

In april is de campagne gestart rondom het Ondernemers Lintje. Het doel van de campagne was ondernemers die juist ten tijde van (corona) crisis hun creativiteit, doorzettingsvermogen en oplossingsgerichtheid laten zien een persoonlijke blijk van waardering te geven.
Met het uitreiken van dit lintje prijs je een ondernemer persoonlijk voor zijn of haar inzet en bijdrage in deze crisistijd. De campagne is met veel enthousiasme ontvangen

De winnaars

Uit alle lintjes die zijn verstuurd en de nominaties op LinkedIn hebben wij, van de Social Impact Factory, 5 winnaars gekozen.
Afgelopen week hebben wij de prijzen mogen uitreiken aan i-did, coronaprotocollen, Nononsancy, De Fietskoerier Utrecht en Geluks BV. Hieronder worden alle 5 de winnaars kort toegelicht.

i-did

De producten van i-did bestaan uit gerecycled vilt, gemaakt van kapotte kleding en textiel van consumenten en bedrijven en worden gemaakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ten tijde van corona hebben zij de productie omgezet en zijn zij mondkapjes gaan produceren.

Mireille Geijssen en Michiel Dekkers van i-did

Nononsancy

Tijdens de corona crisis heeft Nononsancy een speciaal aanbod gemaakt voor ondernemers. Zij hebben onder andere corona tips, blogs, een corona-hulplijn beschikbaar gesteld voor ondernemers zodat zij het beste kunnen halen uit de crisistijd!

Pieter Peelen kwam de prijs en het lintje in ontvangst nemen bij de Social Impact Factory

De Fietskoerier Utrecht

De Fietskoerier Utrecht steekt ook in de corona tijd de creatieve handen uit de mouwen en bracht onder andere de Dick Bruna posters rond in Utrecht.
Door Libertas Pascal werden zij genomineerd vanwege hun inzet en creativiteit in de afgelopen periode.

Tobias Molenaar van de Fietskoerier Utrecht

Geluks BV

Tijdens de corona periode heeft Geluks BV de Geweldige Wijk App landelijk beschikbaar gesteld. De app, die voorheen alleen in Meppel beschikbaar was, is in het leven geroepen om buurtbewoners met elkaar te verbinden. Door de app te downloaden wordt het mogelijk gemaakt om een hulpvraag te stellen aan een bewoner uit jouw buurt!

Carin Cuijpers van Geluks BV

Coronaprotocollen.nl

Aan het begin van de corona crisis hebben een viertal Utrechtse ondernemers de handen ineengeslagen en een platform voor corona-protocollen opgezet. Op de website www.coronaprotocollen.nl zijn meer den 150 protocollen te vinden voor verschillende branches. Inmiddels zijn deze al meer dan 10.000 keer gedownload! 

Henk-Jan Geel kwam namens de ondernemers de prijzen in ontvangst nemen.

COVID-19 update

Veilig werken en vergaderen