Voor ondernemers

Wij brengen sociale initiatieven en (sociaal) ondernemers verder door ze te koppelen aan onze programma’s! Lees hieronder wat we voor jou kunnen betekenen.

Langlopende impact

Groepsfoto The Next Generation
Plan Einstein - sociaal ondernemerschap in de praktijk
Jongerenprojecten
Plan Einstein

Wij laten jongeren kennismaken met sociaal ondernemerschap

In onze jongerenprogramma’s stomen wij jongeren klaar tot de volgende generatie sociaal ondernemers. We leren ze in vier maanden om positieve impact te maken vanuit ondernemerschap. Ze volgen verschillende workshops, gaan op inspiratietour en gaan aan de slag bij een sociale onderneming of met het starten van een eigen sociale onderneming. Dus heb jij een of meerdere projecten liggen die er maar niet van komen of kun je gewoon wat extra handjes gebruiken? Laat het ons dan weten! We zijn doorlopend op zoek naar sociale ondernemingen waar onze deelnemers mee kunnen werken.

Een innovatieve Utrechtse aanpak voor opvang en integratie

In ons praktijkprogramma rondom (sociaal) ondernemerschap en werk kunnen vluchtelingen én wijkbewoners hun professionele netwerk uitbreiden en ondernemende vaardigheden leren. Zo verbinden we hen aan partners uit ons netwerk, organiseren we workshops over onder andere pitchen en samenwerken, en bieden we een traject voor het starten van een eigen bedrijf aan.

 

We zijn voor ons programma regelmatig op zoek naar ondernemers die een keer een netwerkgesprek met een vluchteling of wijkbewoner willen voeren of bijvoorbeeld willen helpen met het schrijven van een ondernemingsplan.

Case studies

Maak kennis met ons netwerk