Faciliteiten
Werken en vergaderen in Utrecht

Ontdek de fabriek

De Social Impact Factory heeft een breed aanbod aan meeting spaces en werkplekken in het centrum van Utrecht

Werken en vergaderen in het centrum van Utrecht, op slechts enkele minuten lopen van het Centraal Station. Ons monumentale pand op de hoek van de Catharijnesingel en Vredenburg bruist van de creativiteit en ademt sociaal ondernemerschap. Kom langs, ontmoet andere ondernemers en laat je inspireren!

 

De inkomsten uit de verhuur van vergaderruimtes en werkplekken investeert de Social Impact Factory in het uitvoeren van projecten en het ondersteunen van initiatieven die sociaal ondernemerschap het ‘nieuwe normaal’ maken. Zo wordt werken en vergaderen in Utrecht extra betekenisvol. 

Meeting spaces

Zoek je een inspirerende omgeving voor jouw workshop of vergadering? Bij de Social Impact Factory vind je verschillende ruimtes die passen bij wat je nodig hebt. Bij ons kun je werken en vergaderen in Utrecht met gezelschappen van 2 tot 130 personen. Ze hebben allen een eigen creatieve uitstraling en beschikken over moderne technische faciliteiten.  

Bekijk de meeting spaces

Event spaces

Wil je een event organiseren met een groot aantal deelnemers? De Social Impact Factory biedt event spaces voor groepen tot 150 personen. Met de flexibele inrichting van de ruimtes en de aanwezigheid van technische faciliteiten kunnen we elk evenement aanpassen naar jouw specifieke wensen.

 

Bekijk het overzicht van event spaces en neem contact met ons op. We denken graag met je mee.

Bekijk de event spaces

Workspaces

Ben je op zoek naar een werkplek in het centrum van Utrecht voor één of meerdere dagen per week? Dat kan bij de Social Impact Factory! Kies voor één van de memberships en profiteer van alles wat te fabriek te bieden heeft.

Bekijk de workspaces

Office spaces

Beschik je niet over eigen kantoorruimte, maar heb je wel behoefte aan een vaste werkplek? Onze office spaces bieden een vaste kantoorruimte midden in Utrecht. Op deze goed bereikbare plek in het centrum van Utrecht is het heel eenvoudig om af te spreken met jouw klanten en zakenrelaties. 

Bekijk de office spaces
Berlin
Direct zelf online ruimte reserveren

Nieuw reserveringssysteem