Online vergaderen | Online meeting

Een boeiende bijeenkomst

Een spreker inhuren voor jouw (online) event

Wil je vergaderen in Utrecht of een online meeting inplannen en zoek je een professionele spreker of facilitator? Iemand die jouw vergadering, workshop of evenement in goede banen leidt? Iemand die een mooie lezing kan verzorgen over een specifiek onderwerp tijdens een webinar? Een professional die zorgt dat de bijeenkomst goed verloopt en alle deelnemers betrokken zijn?


Juist nu is het van groot belang om elkaar te inspireren, te boeien en te betrekken. Of dat nu tijdens een online meeting is of een vergadering op 1,5 meter afstand, het inhuren van een professionele spreker geeft net die extra impuls aan de bijeenkomst.


Social Impact Factory Utrecht beschikt over een breed netwerk aan interessante sprekers en facilitators. Een aantal bekende sprekers uit ons netwerk zijn:


Bob Hutten - Hutten & VerspillingsfabriekBartel Geleijnse - The Colour KitchenKees Klomp - Thrive Institute


Chantal Engelen - KromkommerMireille Geijssen - I-did


 

Bekijk het aanbod

Spreker
Sprekers en facilitators

Net dat beetje extra

Social Impact Factory beschikt over een breed netwerk aan interessante sprekers of workshop facilitators om jouw bijeenkomst in de goede banen te leiden. 

 

Samen met onze partners, waaronder Kirkman Company, Purpose Day en Maatschapwij & SDG house. beschikken we over inhoudelijke begeleiders voor elk relevant duurzaam of sociaal thema.

 

Een workshop facilitator of professionele spreker boek je al vanaf €250,-*  voor een dagdeel. 

 

 

*Genoemde prijzen zijn ex btw.

Een professionele spreker

Heb je er wel eens aan gedacht om een professionele spreker in te huren voor jouw bijeenkomst of evenement? Een professionele spreker is iemand met een bepaalde expertise die jouw publiek weet te boeien en verrassen en zo zorgt dat alle deelnemers betrokken zijn. Dit kan een bekend of minder bekend persoon zijn, wat ze gemeen hebben is dat ze de spotlight niet schuwen en ze als geen ander weten hoe ze een bijeenkomst in goede banen moeten leiden.

 

Omdat er nu veel vergaderingen online plaatsvinden wil dat niet zeggen dat een spreker inhuren nu geen waarde meer heeft. Integendeel. De Social Impact Factory beschikt in haar netwerk over diverse sprekers die over uiteenlopende thema’s lezingen kunnen geven tijdens een webinar. 

Social Impact Factory Aan de Gracht Utrecht Werkplekken

Boek jouw werkplek