Professionele ondersteuning voor een succesvolle bijeenkomst

De Social Impact Factory is met de centrale ligging vlakbij het Centraal Station bij uitstek geschikt voor evenementen in Utrecht en een perfecte vergaderlocatie in Utrecht. Toch is het vaak zo dat niet iedereen fysiek aanwezig kan zijn bij de bijeenkomst. 


Online vergaderen biedt hierbij uitkomst. Met onze Virtual Meeting Service bieden wij de middelen om jouw vergadering met deelnemers op afstand tot een succes te maken. 


Wil je vergaderen in Utrecht en zoek je een professionele spreker of facilitator die jouw vergadering, workshop of evenement in goede banen leidt? Een professional die zorgt dat de bijeenkomst goed verloopt en alle deelnemers betrokken zijn? Social Impact Factory Utrecht beschikt over een breed netwerk aan interessante sprekers en facilitators. Lees hieronder meer over het aanbod.


 

Bekijk het aanbod

Online vergaderen
Sprekers en facilitators

Virtual meeting service

Kan niet iedereen bij de vergadering aanwezig zijn? Dan biedt online vergaderen uitkomst. Met onze Virtual Meeting Service zorgen wij, samen met onze vaste technicus, dat jouw vergadering, presentatie of lezing op afstand kan plaatsvinden.

 

Zelf nodig je een aantal (of alle) deelnemers online uit en zorg je dat iedereen op het juiste moment en op de goede manier is ingelogd, wij helpen je met beeld en geluid.

 

Twijfel je over wat de beste oplossing voor jouw bijeenkomst is? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We vertellen je graag meer.

Net dat beetje extra

Social Impact Factory beschikt over een breed netwerk aan interessante sprekers of workshop facilitators om jouw bijeenkomst of evenement net dat extra’s te geven. Dit doen we samen met partners en members. Klik hier voor een overzicht van facilitators uit ons netwerk en neem direct contact op.

Online vergaderen

Bij online vergaderen geldt dat een goede voorbereiding het halve werk is. Graag delen we een aantal tips die helpen de online vergadering  een succes te maken. Of je nu met Zoom, Teams, Skype of Whereby werkt. 

 

Welke functies heb je nodig?

Iedere vergadertool beschikt over een scala aan functionaliteiten. Van whiteboards tot chats en breakout rooms. Het is goed om van tevoren te bepalen wat je wilt gaan doen, zodat je de tool goed kunt instellen en je zelf ook goed weet hoe het werkt. Zo kun je de deelnemers tijdens de vergadering goed helpen. 

 

Zorg dat alle deelnemers de juiste tools hebben geinstalleerd.

Veel mensen gebruiken tegenwoordig een eigen laptop of computer op het werk (BYOD). Verifieer voorafgaand aan de meeting of iedereen de juiste tools heeft geïnstalleerd en er ook mee kan werken.

 

Deel de juiste links van tevoren

Voor online vergaderen heb je een link nodig. Stuur daarom vanuit de tool zelf een uitnodiging naar de deelnemers, waar de link meteen instaat. Zo hoeven ze alleen maar de afspraak in hun agenda te openen en op de link te klikken. 

 

Check beeld en geluid

Ben je bij de Social Impact Factory om jouw online vergadering te hosten? Kom dan op tijd naar de vergaderruimte zodat we je kunnen helpen met het installeren van de virtual meeting service, als je deze geboekt hebt. 

 

Onze Virtual Meeting Services

Organiseer een Social Hackathon

Ontdek sociaal ondernemerschap bij de Social Impact Factory. Wij bieden hiervoor twee soorten evenementen in Utrecht die beiden een unieke ervaring zijn voor jou en je collega’s en welke helpen bij het oplossen van maatschappelijke uitdagingen. 

 

Wij helpen je graag bij het organiseren van een social hackathon. Dit is een evenement waarbij je samen met anderen werkt om een probleem op te lossen. Bij de oorspronkelijke hackatons losten programmeurs in 48-72 uur een concreet probleem op door middel van het ontwikkelen van een applicatie. Inmiddels is dat niet per se meer zo en kan iedereen meedoen aan een social hackaton. Het principe is namelijk heel goed toepasbaar op thema’s, problemen en ideeën om organisaties te verbeteren. Waar het bij een hackaton om gaat is het oplossen van problemen en het doorontwikkelen van ideeën onder tijdsdruk.

 

Wil je graag een bedrijfsuitje met impact organiseren? Daar helpen we je graag bij. Samen met jouw team, afdeling of bedrijf kun je echt impact maken. Denk hierbij aan vrijwilligerswerk of neem een kijkje bij een sociale onderneming. Als bedrijf kun je veel betekenen. Voor de mensen die je helpt, maar ook voor je medewerkers en de organisatie zelf. 

Ontdek Sociaal Ondernemerscap - Hackaton
Bedrijfsuitje
Social Hackathon

Een teamdag met betekenis

Wil je weten hoe het is om mee te draaien bij een sociale onderneming zoals I-did of Rebottled? Of wil je je samen met je collega’s inzetten voor een goed doel? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

 

Samen met ondernemers uit ons netwerk en onze samenwerkingspartner NLcares bieden wij verschillende bedrijfsuitjes met meerwaarde. 

 

Het is mogelijk om deze activiteit te organiseren als aanvulling op een bijeenkomst of evenement op onze locatie en af te sluiten met een heerlijke borrel bij onze horeca partner Stadsbrasserie De Utrechter.

 

Samen snel succes behalen

Heeft jouw organisatie een ingewikkeld vraagstuk op te lossen? Een hackathon is hier de ideale manier voor. Tijdens zo’n sessie werken experts uit ons netwerk samen met jouw organisatie om oplossingen te vinden voor een probleem. 

 

Tijdens een hackathon ga je een zo concreet mogelijk plan maken. Het gaat hier om het oplossen van problemen en het doorontwikkelen van ideeën onder tijdsdruk.

 

Je kunt een Social Hackathon bij ons al organiseren vanaf €1650 (ex. btw) waarbij er ruimte is voor 30 personen. Deze prijs is incl. koffie en thee, de juiste locatie en ervaren facilitators. 

Als aanvulling op jouw vergadering of evenement

Wil je vergaderen in Utrecht? Deze activiteiten zijn te boeken in combinatie met jouw vergadering of evenement. De Social Impact Factory beschikt over 13 vergaderzalen met een capaciteit van 2 tot 120 personen. Alle zalen hebben een unieke uitstraling en beschikken over moderne technische faciliteiten.

 

Mocht je op zoek zijn naar een flexwerkplek in Utrecht, ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bekijk ons aanbod van vergaderruimtes en werkplekken.

 

Heb je vragen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan je graag te woord. 

Social Impact Factory Aan de Gracht Utrecht Werkplekken

Boek jouw werkplek