Global Goal 2

Global goal 2: Geen honger

Global goal 2: Geen honger. In 2030 moet iedereen toegang hebben tot veilig, voedzaam en voldoende voedsel, het hele jaar door.

Marit Merkus
Auteur
Global Goal 2

Global Goal 2 zegt dat in 2030 niemand op de wereld meer honger mag lijden. Iedereen moet toegang hebben tot veilig, voedzaam en voldoende voedsel, het hele jaar door.

Volgens het Wereldvoedselprogramma hebben op dit moment 795 miljoen mensen niet genoeg voedsel om een gezond en actief leven te leiden. Wereldwijd gaan nog steeds 66 miljoen basisschoolkinderen met honger naar school.

De Hof van Eden Social Sandwiches

De Hof van Eden Social Sandwiches maakt kleine gerechtjes op brood, geïnspireerd door de authentieke smaken die Rick & Jorik tijdens hun reizen hebben ervaren. Ze zijn meer dan slechts een gewone lunch cateraar. Naast kwaliteit en originaliteit onderscheiden ze zich met de ambitie om bij te dragen aan het creëren van een meer verantwoorde wereld.

Met Social Sandwiches gaan ze de strijd aan met ondervoeding door het doneren van voedsel aan weeshuizen en het ontwikkelen van een voedingsprogramma. Tegelijkertijd versnellen ze de transitie naar duurzame voedselconsumptie en -productie door productketens van ingrediënten transparant te maken met video content.

Lees hier meer!


Our booking system