De Circulaire Impact Route

Met de Circulaire Impact Route maak jij kennis met een aantal initiatieven in Utrecht die circulair ondernemen. Laat je inspireren.

Locatiemanager
Auteur

Op dinsdag 7 februari wordt de Circulaire Impact Route – Utrecht editie- gelanceerd. Een route die je kennis laat maken met een aantal initiatieven in Utrecht die circulair ondernemen.

De Circulaire Impact Route is speciaal gemaakt voor de Week van de Circulaire economie. Deze vindt plaats in de week van 6 t/m 11 februari 2023. Gedurende de week organiseren professionals een eigen evenement over de circulaire economie. Het doel? Laten zien hoe circulair ondernemen in de praktijk werkt, zodat bezoekers daarvan kunnen leren.

Ook in onze stad worden er veel events georganiseerd. Zo organiseert onze member Macleasy de hele week een Mac Repair Café in De Utrechter. Een leuk weetje, ook Macleasy is op de Circulaire Impact Route te vinden. Verder vinden er diverse events plaats op het circulaire hub Hof van Cartesius.

Hieronder vind je de routes. Wil je een PDF versie van de route? Klik dan hier. De route is een initiatief van de Gemeente Utrecht en Hof van Cartesius.

Maak kennis met ons netwerk