Route

DE IMPACT ROUTE

De Fietsroute en de Wandelroute door Utrecht bieden je een unieke manier om kennis te maken met sociaal ondernemers in de stad.

Marije Hoogendoorn
Auteur
Route

Ontdek sociaal ondernemend Utrecht

Ontdek sociaal ondernemerschap in Utrecht met de Impact Route kaarten. De Fietsroute en de Wandelroute door Utrecht bieden je een unieke manier om kennis te maken met sociaal ondernemers in de stad. Vanuit de verschillende locaties werken Utrechtse ondernemers aan de wereld van morgen. Het realiseren van mooie producten en geld verdienen gaat hier hand in hand met werken aan de Sustainable Development Goals. De 17 werelddoelen waarmee we samen willen onder andere willen afrekenen met armoede, ongelijkheid en klimaatverandering.

Ondernemers in deze routes kijken anders naar ondernemen. Ze vinden bijvoorbeeld dat produceren duurzaam moet gebeuren, maar ook dat iedereen een kans moet krijgen om mee te doen in de wereld van ondernemers. Ze willen graag een waardevolle erfenis achterlaten voor de toekomst.

Laat je inspireren door de verhalen en ervaringen van sociaal ondernemers en ontdek dat het anders kan.

Het realiseren van deze werelddoelen begint bij hen. En bij jou!

Wandelroute Utrecht

Plattegrond Wandel Route – Utrecht

Hieronder zijn de bij de Wandelroute aangesloten ondernemers te vinden. De route biedt afwisseling tussen fair en duurzaam winkelen en horecagelegenheden.

Fietsroute Utrecht

Plattegrond Fiets Route Utrecht

Hieronder vind je een overzicht van de sociaal ondernemers die zijn aangesloten bij de Fietsroute.

Als je gaat wandelen of op de fiets stapt, is het natuurlijk fijn om een echte kaart bij je te hebben. Deze kan je vinden bij het VVV-Utrecht en bij de Social Impact Factory en zijn gratis.

Veel fiets- en wandelplezier!

De Impact Routes zijn tot stand gekomen door de samenwerking tussen de volgende partijen:
The Impact Days, Libertas Pascal, Gemeente Utrecht, Utrecht4GlobalGoals, DiscoverSoon en de Social Impact Factory
.

Social Impact Factory Aan de Gracht Utrecht Vergaderen

Direct online reserveren