Social Impact Factory opent tweede locatie

Social Impact Factory opent een tweede locatie aan de Kromme Nieuwegracht in Utrecht! Benieuwd? Lees het volledige nieuwsbericht.

Carlijn Grinwis
Team SIF

PERSBERICHT
Utrecht, 22 mei 2023

DE SOCIAL IMPACT FACTORY
OPENT TWEEDE LOCATIE IN UTRECHT

Utrecht, 22 mei 2023 – Social Impact Factory, de hotspot voor sociaal ondernemerschap, breidt uit en opent een nieuwe locatie aan de Kromme Nieuwegracht in Utrecht. In de zomer van 2023 opent de nieuwe locatie “Aan de Gracht” die ruimte zal bieden aan een breed scala aan ondernemers en initiatieven die zich inzetten voor maatschappelijke impact.

Social Impact Factory huurt per 1 juli 2023 het Rijksmonument aan de Kromme Nieuwegracht 3-5 ter grootte van circa 1.110 m², ooit het winterverblijf van Belle van Zuylen. De eigenaar, Bridges Real Estate, heeft de kantoorvilla met parkeerplaatsen en gezamenlijke tuin formidabel gerestaureerd en gerenoveerd en van alle gemakken voorzien met energielabel A+. Verhurend makelaar is Molenbeek Makelaars, in collegiale samenwerking met Spring Real Estate.

De nieuwe locatie zal, net als de huidige locatie aan de Vredenburg 40, inspirerende ruimtes bieden voor vergaderingen, evenementen en werkplekken. Op de nieuwe locatie zal het ook mogelijk zijn een privé kantoor te huren. We vergroten zo de mogelijkheden om innovatieve en sociale ondernemers bij elkaar te brengen en de kansen voor nieuwe initiatieven en samenwerkingen.

“Wij zijn ontzettend blij met deze uitbreiding op deze historische plek waar vooruitstrevend denken altijd centraal heeft gestaan” aldus Ivar Davids en Han Hendriks, oprichters van Social Impact Factory. “We willen een actieve community van ondernemers creëren die samenwerken aan maatschappelijke uitdagingen. De nieuwe locatie biedt ons de mogelijkheid om meer impact te maken.”

“Door haar geschiedenis, unieke locatie in hartje Utrecht en transformatie naar een uiterst modern kantoor, is Van Zuylen een ware parel in onze vastgoedportefeuille. Wij zijn verheugd dat het verhaal van dit bijzondere pand met Social Impact Factory een mooi vervolg krijgt.” – Martijn Bremmer, directeur Bridges Real Estate.

Kom vooral eens langs om te proeven wat ontmoeten, werken en vergaderen bij de Social Impact Factory voor jou kan betekenen.

Over de Social Impact Factory
De Social Impact Factory is dé hotspot voor sociaal ondernemerschap. Wij inspireren en verbinden mensen en organisaties voor het oplossen van maatschappelijke uitdagingen, ook wel bekend als de 17 Sustainable Development Goals (SDG’s). Wij bieden organisaties, overheden, start-ups en zelfstandig professionals inspirerende plekken om elkaar te ontmoeten, samen te werken en van elkaar te leren. Op centraal gelegen, karakteristieke locaties bieden we werkplekken en vergaderruimtes, en inspireren we met programmering en events. Dit doen we samen met een groot netwerk aan duurzame partners en de Stichting Social Impact Factory met diverse sociaal maatschappelijke projecten. Samen maken we sociaal ondernemen het nieuwe normaal.

www.socialimpactfactory.com
Vredenburg 40, 3511 BD  Utrecht
Contact: Carlijn Grinwis (carlijn@socialimpactfactory.com)

De Social Impact Factory is gecertificeerd B Corp

Word member van Social Impact Factory