Onze projecten en programma's voor publieke organisaties

Voor (publieke) organisaties

Weet jij zeker dat jouw organisatie meer impact kunt maken? Vind je dat er veel gepraat wordt, maar nog te weinig gebeurt? Wij helpen jou écht werk te maken van jouw maatschappelijke doelstellingen!

Langlopende impact

Jongerenprogramma's
Plan Einstein - sociaal ondernemerschap in de praktijk
Jongerenprojecten
Plan Einstein

Wij laten jongeren kennismaken met sociaal ondernemerschap

In onze jongerenprogramma’s stomen wij jongeren klaar tot de volgende generatie sociaal ondernemers. We leren ze in vier maanden om positieve impact te maken vanuit ondernemerschap. Ze volgen verschillende workshops, gaan op inspiratietour en gaan aan de slag bij een sociale onderneming of met het starten van een eigen sociale onderneming. Zo leiden wij de volgende generatie op tot impactmakers, gewoon door te doen. We denken graag met je mee over een programma op maat voor jouw organisatie.

Een innovatieve Utrechtse aanpak voor opvang en integratie

In ons praktijkprogramma rondom (sociaal) ondernemerschap en werk kunnen vluchtelingen én wijkbewoners hun professionele netwerk uitbreiden en ondernemende vaardigheden leren. Zo verbinden we hen aan partners uit ons netwerk, organiseren we workshops over pitchen en samenwerken, en bieden we een traject voor het starten van een eigen bedrijf aan. Dit programma is bewezen overdraagbaar naar andere locaties.

Maak kennis met ons netwerk